Φόρτωση...
Είστε εδώ:  Αρχική  >  ΤΟΠΙΚΑ  >  Τρέχουσα είδηση

“Μετρημένο” το βήμα των υποψηφίων στο Θριάσιο

Tuesday 25 February 2014, 20:01  /  Κανένα σχόλιο

Πολύ προσεκτικά βήματα κάνουν οι υποψήφιοι των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου, αν κρίνουμε απο το κλίμα που επικρατεί σχεδόν σε όλους τους δήμους της περιοχής μας.

Στον δήμο Ελευσίνας-Μαγούλας τα πράγματα είναι πιο σαφή, καθώς έχουν ανακοινωθεί σχεδόν όλες οι υποψηφιότητες και ήδη εξελίσσεται δημοσκόπηση απο τον διαδικτυακό χώρο της εφημερίδας μας (www.thriassio.gr) με πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Στον δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας, το ζήτημα του ρυμοτομικού σχεδίου Βιλίων, αναμένεται να μονοπωλήσει τον προεκλογικό αγώνα με τις υποψηφιότητες ωστόσο να μήν έχουν οριστικοποιηθεί. Στον δήμο Ασπροπύργου, οι υποψηφιότητες έχουν σχεδόν ξεκαθαρίσει καθώς πλήν του νυν δημάρχου Νικολάου Μελετίου, θέτουν υποψηφιότητα ο Ιωάννης Ηλίας, ο Βαγγέλης Παπανικολάου και ο Παντελής Μπακάλης. Αναμένεται να αποσαφηνιστεί ωστόσο υποψηφιότητα με στήριξη της Χρυσής Αυγής.

Αν κρίνουμε απο το γενικότερο κλίμα της χώρας μας, με την οικονομική πίεση που δέχεται ο καθένας απο εμάς και την σταδιακή εξάλειψη του πελατειακού κράτους, οι υποψήφιοι που ως τώρα επένδυαν σε αυτό, αναμένται να βρεθούν μεταξύ “σφύρας και άκμονος”. Αυτό σκέφτονται λοιπόν οι υποψήφιοι και τα βήματά τους είναι πολύ προσεκτικά. Βλέπετε, το πως θα λειτουργήσουν οι ψηφοφόροι πριν την κάλπη είναι μη προβλέψιμο και κατα συνέπεια πολλοί υποψήφιοι έχουν “χάσει τον ύπνο τους”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

You might also like...

article28463_1404722047.w_l

Τρίωρο “λουκέτο” στους Δήμους σήμερα

Read More →