ΤΟΠΙΚΑΧΑΪΔΑΡΙ

Άγνωστοι βανδάλισαν συστήματα ποτίσματος του Δήμου Χαϊδαρίου

Με την έναρξη της θερινής ποτιστικής περιόδου, με τον πιο ακατανόητο τρόπο, άγνωστος ή άγνωστοι, έδειξαν για ακόμη μία φορά την περιφρόνησή τους, προς όλους τους δημότες, καταστρέφοντας μέρος του δικτύου του αυτόματου ποτίσματος, σε πλατείες του Δήμου Χαϊδαρίου.

Πρόκειται για επαναλαμβανόμενες δολιοφθορές, μιας και παρόμοιες σε διαφορετικά σημεία της πόλης προκλήθηκαν και πέρυσι σχεδόν την ίδια περίοδο.

Τις προηγούμενες ημέρες διαπιστώθηκε, από το συνεργείο των υδραυλικών του Δήμου Χαϊδαρίου, ότι άγνωστοι, προκαλούν κατ’ επανάληψη, ζημιές στα ποτιστικά συστήματα των πλατειών.

Ειδικότερα ζημιές καταγράφηκαν:

  • Πλατεία Ελευθερίας
  • Πλατεία Πλουμπίδη
  • Περίβολος Παλατάκι και Κτίριο Γύζη

Στις παραπάνω πλατείες και περιοχές είναι ενδεικτικό το μένος που υποδεικνύουν ορισμένοι χρησιμοποιώντας ακόμα και εργαλεία προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τις φθορές στον εξοπλισμό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Δήμος Χαϊδαρίου επιβαρύνεται συνεχώς με έξοδα αντικατάστασης και αντιμετώπισης των φθορών, την ίδια στιγμή που θα μπορούσαν να διατεθούν σε νέες υποδομές.

Με αφορμή τα παραπάνω γεγονότα, τα οποία αποτελούν συντονισμένο σχέδιο δολιοφθοράς των χώρων πρασίνου απευθύνουμε έκκληση προκειμένου να προστατεύσουμε τη Δημόσια περιουσία που μας ανήκει. Πέραν αυτού, είναι και η οικονομική διάσταση μιας και επιβαρύνεται ο Δήμος και οι Δημότες με τα έξοδα αντικατάστασης.

Ο δήμος με σχετικό Δελτίο Τύπου, καλεί τους κατοίκους να συμβάλουν στην προστασία των χώρων πρασίνου, από βανδαλισμούς και δολιοφθορές, ειδοποιώντας άμεσα το Δήμο σε περίπτωση που διαπιστωθεί οποιαδήποτε προσπάθεια δολιοφθοράς. Για να έχουμε μια πόλη που παρέχει στους κατοίκους της όμορφους και πράσινους χώρους αναψυχής απαιτείται σεβασμός της Δημόσιας περιουσίας.

Ετικέτες

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of
Close
Close