ΤΟΠΙΚΑΑΧΑΡΝΕΣ

Άλλαξε όψη η οδός Αγίου Φανουρίου στις Αχαρνές

Καμία σχέση με την πρότερη κατάσταση δεν έχει η σημερινή εικόνα της οδού Αγίου Φανουρίου, στις Αχαρνές, μετά την ασφαλτόστρωσή της από τους επιχειρηματίες της περιοχής. Ένας κακοσυντηρημένος δρόμος, με κακής ποιότητας οδόστρωμα, μετά τις παρεμβάσεις που έγιναν μετατράπηκε σ΄έναν σύγχρονο οδικό άξονα που συνδέει την ανατολική είσοδο της πόλης με το κέντρο της.

Η βελτίωση του οδοστρώματος οδικών αρτηριών(από την αρχή της Αγίου Φανουρίου, στο ύψος της Τατοϊου έως την οδό Λουτρού και από την αρχή της οδού Λουτρού μέχρι τη Βρεττού) που χρησιμοποιούνται καθημερινώς από εκατοντάδες άτομα, εργαζόμενους και επισκέπτες προβλεπόταν στη μελέτη που είχαν καταθέσει οι επιχειρηματίες της περιοχής στην Περιφέρεια και το δήμο,η οποία σταδιακά εφαρμόζεται. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη περιοχή, του Λουτρού, αποτελεί έδρα πολλών μεγάλων και μεσαίων επιχειρήσεων και μπορεί να αποτελέσει επιπλέον πόλο έλξης για περισσότερες με κατ΄επέκταση θέσεις εργασίας για τους κατοίκους του δήμου.

Στο μεταξύ, το προηγούμενο διάστημα αποκαταστάθηκς αποκατασταθεί με πρωτοβουλία των επιχειρηματιών, με πρωτεργάτη το γενικό γραμματέα του ΣΒΕΕΑ  και ιδιοκτήτη του Βιωματικού πάρκου Paradise Park Γιάννη Μιχαλακόπουλο,η κοίτη του γεφυριού της οδού Αγίου Φανουρίου,από την πλευρά της Μεταμόρφωσης, όπου τοποθετήθηκαν συρματοκιβώτια ενώ το ίδιο σκοπεύουν να κάνουν με την κοίτη που βρίσκεται από την πλευρά των Αχαρνών, αμέσως μόλις τους δοθεί η σχετική άδεια. Παράλληλα, διαμορφώθηκαν τα πεζοδρόμια με σκοπό  τη δημιουργία ενός σύγχρονου δρόμου που θα επιτρέπει την άνετη πρόσβαση των πάντων.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ