ΤΟΠΙΚΑΦΥΛΗ

Άνω Λιόσια: Ανοίγουν τα ιατρεία του πρώην ΕΟΠΥΥ

Τις πόρτες του ανοίγει εντός των επόμενων ημερών μετά από μακρά περίοδο «λουκέτου» το κτίριο του πρώην ΕΟΠΥΥ και νυν Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ) στα Άνω Λιόσια. Οι ασφαλισμένοι θα επανακτήσουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται ιατρούς τόσο για συνταγογράφηση όσο και για εξετάσεις, χάρη στην προσφυγή συγκεκριμένων ιατρών, που επέλεξαν την οδό του αγώνα και τελικά δικαιώθηκαν.
Τα δικαστήρια αποφάνθηκαν προσωρινά – δεν έχει εκδοθεί οριστική απόφαση – υπέρ των ιατρών, αλλά κυρίως του δημοσίου συμφέροντος και μέσα στις επόμενες ημέρες, στο κτίριο επανέρχονται 9 ιατροί των εξής ειδικοτήτων:
1 παθολόγος – ιατρός υποδοχής
2 οδοντίατροι
1 ορθοπεδικός
2 καρδιολόγοι
1 οφθαλμίατρος
2 ΩΡΛ

Η «Ριζοσπαστική Κίνηση Φυλής» με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Λουμιώτη χαιρετίζει τις ενέργειες των ιατρών προς όφελος την κοινωνίας

‘’Η «Ριζοσπαστική Κίνηση Φυλής» με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Λουμιώτη χαιρετίζει τις ενέργειες των ιατρών που με γνώμονα το κοινό καλό και την υγεία των πολιτών αντέδρασαν δυναμικά και δικαιώθηκαν, αλλά και τον τρόπο που λειτούργησε η δικαιοσύνη προς όφελος της κοινωνίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα υποκαταστήματα του πρώην ΕΟΠΥΥ των Αγίων Αναργύρων μόνο
αυτό των Άνω Λιοσίων εξασφάλισε τη λειτουργία του, γεγονός διόλου τυχαίο, αλλά αποτέλεσμα συστηματικού αγώνα.
Προς το παρόν πάντως, οι ιατροί δέχονται χωρίς ραντεβού, ενώ άμεσα θα ξεκινήσει και η λειτουργία των τηλεφωνικών ραντεβού για την καλύτερη οργάνωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Η «Ριζοσπαστική Κίνηση Φυλής» βρίσκεται δίπλα τόσο στους ασφαλισμένους όσο και στους ανασφάλιστους και τους στηρίζει με κάθε τρόπο και όποτε το χρειαστούν. Απώτερος στόχος άλλωστε της παράταξής μας είναι να στελεχωθεί το σημερινό ΠΕΔΥ με ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και να λειτουργήσει ολοκληρωμένα ως Κέντρο Υγείας και αυτόνομη μονάδα. Εμείς προς αυτή την κατεύθυνση αγωνιζόμαστε και αυτό θα επιτύχουμε με τη δική σας συναίνεση και εμπιστοσύνη’’.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!