ΤΟΠΙΚΑΦΥΛΗ

Άνω Λιόσια: Δωρεάν εξέταση ωχράς κηλίδας

Πρόγραμμα δράσεων ιατρικής πρόληψης και ενημέρωσης ανθρώπων της τρίτης ηλικίας πραγματοποιεί η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής σε συνεργασία με το Τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Αθηνών,
στο 1ο ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων.
Στο πλαίσιο αυτό, ομάδα φοιτητών του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Αθηνών, υπό την καθηγήτρια κα Μαρία Ρεκλείτη, ενημερώνουν κάθε Δευτέρα, τα μέλη του ΚΑΠΗ, αλλά και δημότες για διάφορα ιατρικά θέματα, ενώ διενεργούνται και εξετάσεις ελέγχου (τεστ).
Ήδη έχει πραγματοποιηθεί ενημέρωση για την άνοια, ενώ την προσεχή Δευτέρα, 2 Ιουνίου 2014, θα πραγματοποιηθεί τεστ Ωχρής Κηλίδας. Το τεστ θα πραγματοποηθεί δωρεάν από τις 08:30 έως και τις 11:00 στο 1ο
ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων (Λ. Φυλής 165). Επίσης, την Παρασκευή 30 Μαΐου, οι νοσηλεύτριες και η φυσικοθεραπεύτρια των ΚΑΠΗ θα ενημερώσουν τα μέλη για θέματα χοληστερίνης, ζαχάρου, τριγλυκεριδίων και κινησιοθεραπείας. Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στις 09:30 π.μ. στο 1ο ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων (Λ. Φυλής 165) και το 2ο ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων (Δελφών 22).

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ