ΤΟΠΙΚΑ

Άρχισαν οι εγγραφές στους βρεφικούς και παιδικούς Σταθμούς Άνω Λιοσίων

paidikos stathmoΟι Παιδικοί και Βρεφικοί Σταθμοί Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής δέχονται αιτήσεις εγγραφής παιδιών, ηλικίας από 8 μηνών έως και την εγγραφή τους στο νηπιαγωγείο, για το σχολικό έτος 2015 – 2016.

Στους Βρεφικούς Σταθμούς εγγράφονται τα παιδιά που έχουν  γεννηθεί από 1/9/2012 έως 31/12/2014  ενώ στους Παιδικούς Σταθμούς εγγράφονται τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από 1/1/2011 έως 31/8/2012.

Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές από Δευτέρα 25 Μαΐου έως και Παρασκευή 19 Ιουνίου, από τις 9:00 π.μ. μέχρι 12:00 μ.μ., στο Γραφείο Διοίκησης Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών, που βρίσκεται στην οδό Στέλιου Μηγιάκη & Βαλέριου Λεωνίδη στον ΟΙΚΙΣΜΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΙΙ, τηλ. 210 2484781.

Σας ενημερώνουμε ότι:

– Για να γίνει δεκτή η αίτηση πρέπει να μην υπάρχουν προηγούμενες οικονομικές οφειλές προς το Ν.Π.Δ.Δ. «ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ».

-Η κάλυψη θέσεων στους Παιδικούς και Βρεφικούς Σταθμούς θα γίνει βάσει των αποτελεσμάτων του προγράμματος της Ε.Ε.Τ.Α.Α. «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» και μοριοδότησης».

-Οποιαδήποτε δήλωση που αφορά στην οικογενειακή, κοινωνική, ιατρική και οικονομική κατάσταση θα πρέπει να αποδεικνύεται από αντίστοιχο έγγραφο.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ!

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς ή κηδεμόνες μπορούν να παραλάβουν την αίτηση εγγραφής και το έντυπο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από τους Παιδικούς και Βρεφικούς Σταθμούς Άνω Λιοσίων, το Γραφείο Διοίκησης Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών καθώς και την ιστοσελίδα του Ν.Π.Δ.Δ. www.psdf.gr

Δικαιολογητικά Εγγραφής στους Παιδικούς/Βρεφικούς Σταθμούς

-Συμπληρωμένη αίτηση εγγραφής (κατεβάστε την από την ιστοσελίδα www.psdf.gr)

-Πιστοποιητικό γέννησης παιδιού.

-Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

-Πρόσφατη βεβαίωση εργασίας και των δύο γονέων, από την οποία να προκύπτει η συνέχιση της απασχόλησης, καθώς και το είδος απασχόλησης (πλήρης ή μερική απασχόληση, αορίστου ή ορισμένου χρόνου) στη θέση εξαρτημένης εργασίας που οι ενδιαφερόμενοι κατέχουν. Εφόσον ζητηθεί χρήση κρεβατιού, στις βεβαιώσεις εργασίας να αναφέρεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το ωράριο.

α) Για τους εργαζόμενους στον Ιδιωτικό Τομέα μηχανογραφημένα ένσημα από το ΙΚΑ τουλάχιστον 3 μήνες πριν την κατάθεση της αίτησης ή αναγγελία πρόσληψης.
β) Για τους ελεύθερους επαγγελματίες αντίγραφο πληρωμής τελευταίου τριμήνου Ο.Α.Ε.Ε.
γ) Για τους δημόσιους υπαλλήλους δεν χρειάζεται προσκόμιση ενσήμων.

-Βεβαίωση γιατρού για την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού

-Αποτελέσματα φυματινοαντίδρασης – mantoux. (το εμβόλιο ισχύει για δύο χρόνια)

-Φωτοτυπία της σελίδας με το ονοματεπώνυμο καθώς και τα εμβόλια από το βιβλιάριο υγείας του παιδιού. (παρακαλούμε να έχετε μαζί σας και το βιβλιάριο υγείας του παιδιού).

-Εκκαθαριστικό σημείωμα έτους 2014 (εισοδήματα έτους 2013)

-Φωτοτυπία παραστατικού Δ.Ε.Η. ή Ο.Τ.Ε. κ.λ.π.

Για την εγγραφή στον Σταθμό παιδιών αλλοδαπών γονέων, εκτός των προηγούμενων δικαιολογητικών, απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η άδεια νόμιμης παραμονής στην χώρα μας, όπως αυτή αποδεικνύεται από τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις ή φωτοτυπία διαβατηρίου.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.psdf.gr/

Επικοινωνία: Στέλιου Μηγιάκη και Βαλέριου Λεωνίδη
ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΙΙ, Τ.Κ: 13341 – Άνω Λιόσια

ΤΗΛ: 210 2484781, 210 2483529, ΦΑΞ: 210 2470036, Ε-MAIL: info@psdf.gr

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ