ΤΟΠΙΚΑΦΥΛΗ

Έκαιγαν λάστιχα λίγα μέτρα από το κτίριο της Ασφάλειας, ενώ ήταν σε εξέλιξη η επίσκεψη Τσίπρα

Λίγα μόλις λεπτά πριν την άφιξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τα εγκαίνια στο κτίριο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, 50 μέτρα πιο πέρα, ρομά επιδίδονταν ανενόχλητοι στη γνωστή τους συνήθεια να καίνε λάστιχα.

  • Ο τόπος είχε γεμίσει καπνό και δυσάρεστη μυρωδιά αλλά κανείς από τους επισήμους – υπουργοί, βουλευτές και στελέχη – δεν είδε και δε μύρισε τίποτα.

Η άφιξη του πρωθυπουργού στα Άνω Λιόσια σήμανε συναγερμό στις αστυνομικές υπηρεσίες ενώ μεγάλη δύναμη μεταφέρθηκε στην περιοχή για την ασφάλειά του. Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ», δεκάδες περιπολικά, αυτοκίνητα της ασφάλειας, 3 κλούβες των ΜΑΤ και ομάδες ΔΙΑΣ «χτένιζαν» από το πρωί τους δρόμους από τους οποίους θα περνούσαν ο πρωθυπουργός με τη συνοδεία του ενώ «εντυπωσιασμένοι» με τον όγκο των αστυνομικών δυνάμεων ήταν και ρομα της περιοχής, που παρακολουθούσαν το θέαμα.

Κι όμως!

Λίγα μέτρα πιο πέρα από το κτίριο της Υποδιεύθυνσης έβαλαν φωτιά και έκαιγαν λάστιχα! Ο πρωθυπουργός βρισκόταν ήδη στο δημαρχείο στα Άνω Λιόσια, ο τόπος είχε γεμίσει μαύρο καπνό και η μυρωδιά του καμένου λάστιχου ήταν για αρκετή ώρα στα ρουθούνια των προσκεκλημένων που περίμεναν υπομονετικά στο προαύλιο του κτιρίου. Παρόλα αυτά, όταν έφτασε ο κ. Τσίπρας και ξεκίνησαν τα εγκαίνια, όλοι δεν έκαναν απλώς ότι δεν κατάλαβαν τίποτα αλλά θα πρέπει να είχαν την εντύπωση ότι μοσχολοβούσε η περιοχή γαλλική κολόνια…

Έκαιγαν λάστιχα λίγα μέτρα από το κτίριο της Ασφάλειας, ενώ ήταν σε εξέλιξη η επίσκεψη Τσίπρα
Λίγα μόλις μέτρα από το κτίριο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, όπου βρίσκονταν δεκάδες προσκεκλημένοι για τα εγκαίνια, τσιγγάνοι έκαιγαν λάστιχα. Προφανώς για τους ίδιους ήταν μια συνηθισμένη ημέρα

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ