ΤΟΠΙΚΑΜΕΓΑΡΑ

Έκκληση 15.000 κατοίκων να βρεθεί λύση για την έξαρση της εγκληματικότητας στην Κινέττα

Στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, η βουλευτής Αττικής Εύη Χριστοφιλοπούλου κατέθεσε στη Βουλή Αναφορά με το έγγραφο του Προέδρου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κινέττας σχετικά με την επικείμενη κατάργηση του Αστυνομικού Σταθμού της Κινέττας.

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου, με την κατάθεση της Αναφοράς προς το Υπουργείο Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, θέλησε να μεταφέρει το αίτημα των κατοίκων, ζητώντας από τον αρμόδιο Υπουργό ενημέρωση σχετικά με το σοβαρό ζήτημα που τίθεται.

Η Ανοιχτή επιστολή της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κινέττας για την εγκληματικότητα

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Κινέττας που εκπροσωπεί τους 15 συλλόγους και περισσότερους από 15.000 κατοίκους της περιοχής Κινέττας του δήμου Μεγάρων, κάνει έκκληση στον υπουργό  Προστασίας του Πολίτη, όχι μόνο να μη καταργηθεί ο αστυνομικός σταθμός της Κινέττας, αλλά να αναβαθμιστεί σε αστυνομικό τμήμα.

Η Κινέττα εκτείνεται σε μια πολύ μεγάλη έκταση 30.000 m2  και έχει 5.000 ηλεκτροδοτούμενες κατοικίες. Γίνεται εύκολα κατανοητό πως η τριμελής κινητή αστυνομική ομάδα (ΚΑΜ) που έχει ιδρυθεί τελευταία για να καλύψει τις ανάγκες ενός από τους μεγαλύτερους σε έκταση δήμους της χώρας, μπορεί να έχει μόνο επικουρικό χαρακτήρα. Στην Κινέττα υπάρχει μεγάλη έξαρση εγκληματικότητας και οι διαρρήξεις είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο. Αποτέλεσμα αυτού είναι οι πολίτες να μην αισθάνονται ελεύθεροι, να είναι τρομοκρατημένοι και να αναγκάζονται να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους λόγω της ανασφάλειας που επικρατεί στην περιοχή.

Η μόνη ελπίδα των κατοίκων για να περιοριστεί η εγκληματικότητα είναι η αναβάθμιση του αστυνομικού σταθμού σε αστυνομικό τμήμα με περισσότερο προσωπικό και περιπολικά. Παρακαλούμε να μην αδιαφορήσετε σε αυτή μας την έκκληση αλλά να δώσετε την λύση που αρμόζει στην σοβαρότητα της κατάστασης. Ευχαριστούμε.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ