ΤΟΠΙΚΑΧΑΪΔΑΡΙ

Έκοψαν την κορδέλα στο νέο Παιδικό Σταθμό του Δήμου στο Δάσος Χαϊδαρίου.

Εγκαινιάστηκε στις 7 Νοεμβρίου ο νέος Παιδικός Σταθμός του Δήμου Χαϊδαρίου στην οδο Ηρώων Πολυτεχνείου, στο Δάσος. Παραβρέθηκαν πολλοί γονείς, όπως και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, με επικεφαλής τον δήμαρχο Μιχάλη Σελέκο και τον αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ναουάφ Δαουάχερ.

Ο τελευταίος στο χαιρετισμό του τόνισε: “ο νέος Παιδικός Σταθμός λειτουργεί σε μία περίοδο που η κεντρική πολιτική συρρικνώνει τις δημοτικές υποδομές μέσω της υποχρηματοδότησης, της υποστελέχωσης και την απαγόρευση προσλήψεων. Εμείς σαν Δημοτική Αρχή που τάσσεται με το λαϊκό κίνημα και τους αγώνες, πήγαμε κόντρα στο «αντιλαϊκό ρεύμα» ολοκληρώσαμε με

πολύ κόπο τον Παιδικό Σταθμό ενώ, συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας ώστε να δοθεί τελική λύση για το Βρεφονηπιακό της οδού Βεργίνας και να αποδοθεί στο Δήμο λειτουργώντας ευεργετικά για ολόκληρη την περιοχή”.

Στις ωραίες στιγμές της βραδιάς ήταν το παραδοσιακό κόψιμο της κορδέλας, κατά το οποίο ο δήμαρχος κάλεσε τα μικρά παιδιά όλα μαζί να κόψουν την κορδέλα και να μπουν στο Σταθμό.

Ο νέος Παιδικός Σταθμός έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 75 παιδιών, απασχολούνται 10 εργαζόμενοι και επιπλέον 3 για το θεατρικό παιχνίδι, τη μουσική, τη γυμναστική, έχει στον προαύλιο χώρο δύο μεγάλα παιχνίδια, χώρους ψυχαγωγίας, αίθουσες παιχνιδιών

κατά ηλικία, εγκαταστάσεις κουζίνας, αίθουσα για την ανάπαυση των παιδιών, αναρρωτήριο, ιατρείο, γραφεία για τις δασκάλες.

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή αναφέρει ότι συνεχίζει να διεκδικεί και να αποδίδει στο Χαϊδαριώτικο λαό έργα πνοής και να δουλεύει σκληρά με πυξίδα τις λαϊκές ανάγκες.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ