ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑΜΑΝΔΡΑ

Έκτακτα μέτρα στήριξης ζητούν οι επαγγελματίες της Ελευσίνας και της Μάνδρας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο υπό σύσταση Σύλλογος Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελευσίνας – Μάνδρας, ζητώντας άμεσες πρωτοβουλίες για τη στήριξη των μικρών επαγγελματιών της περιοχής.

Αναλυτικά:

«Η προσωρινή διοίκηση του υπό σύσταση Συλλόγου Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελευσίνας – Μάνδρας ανέλαβε την πρωτοβουλία για να υπάρξει άμεσα ενεργοποίηση όλων των συναδέλφων ώστε να παρθούν άμεσα μέτρα στήριξης των μικρών επαγγελματιών της περιοχής μας, μετά τη δύσκολη θέση που έχουμε έρθει με ευθύνη της κυβέρνησης.

To Σάββατο 26 Δεκέμβρη, διοργανώθηκε μεγάλη αυτοκινητοπομπή μέσα στην Ελευσίνα με την συμμετοχή δεκάδων επαγγελματιών και κατοίκων. Η εικόνα και η «κραυγή» αυτής της κινητοποίησης είχε αντίκτυπο και έξω από τα όρια της πόλης μας. Ευχαριστούμε τους χιλιάδες πολίτες που με κάθε τρόπο δήλωσαν τη στήριξη τους στον αγώνα μας αυτό.

Ως προσωρινή διοίκηση είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε τη στάση διάφορων μεγάλων μέσων ενημέρωσης, που είτε απέκρυψαν, είτε παρουσίασαν αποσπασματικά τις δίκαιες διεκδικήσεις μας, κάτι που είχε αποτέλεσμα να διαστρεβλώσουν την ουσία της φωνής μας και των αιτημάτων μας.

Επαναλαμβάνουμε και απαιτούμε έκτακτα μέτρα στήριξης με δεδομένο ότι «χάθηκαν» οι γιορτινές μέρες που θα μπορούσαν να είναι μια μικρή ανάσα για εμάς και τις οικογένειες μας.

Άμεση ένταξη όλων των επαγγελματιών στο επίδομα ειδικού σκοπού.
Επιδότηση ενοικίου στο 100% για όσο θα ισχύσουν τα ειδικά περιοριστικά μέτρα.
Αναστολή καταβολής ασφαλιστικών εισφορών καθώς και δόσεων ρυθμισμένων χρεών και πληρωμή τους μετά το πέρας των όποιων περιοριστικών μέτρων της πανδημίας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.
Απαλλαγή από δημοτικά τέλη για 6 μήνες και από τα ενοίκια όσων μισθώνουν δημοτικές ή κρατικές εγκαταστάσεις και παραμένουν κλειστοί με κρατική απόφαση.
Χορήγηση επιδόματος ανεργίας σε όσους έκλεισαν ή κλείνουν την επιχείρησή τους χωρίς άλλους όρους και προϋποθέσεις.

Αναλυτικά το πλαίσιο με τα αιτήματα μας και οι υπογραφές βρίσκονται εδώ.

Αυτές τις διεκδικήσεις, είναι τώρα αναγκαίο η κυβέρνηση να τις ικανοποιήσει, χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Επίσης αυτές οι διεκδικήσεις και ο δίκαιος αγώνας που διεξάγουμε δεν μπορούν να υπονομευτούν ούτε από τη δράση διάφορων ομάδων που με τη στάση και τη δράση τους στρώνουν το έδαφος στη κυβερνητική καταστολή, αποπροσανατολίζουν από τις ανάγκες μας και παίζουν το ρόλο του εύκολου αντίπαλου για την κυβέρνηση».

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ