ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Έκτακτη συνεδρίαση της Οικονοµικής Επιτροπής Δήµου Ελευσίνας

Εκτάκτως συνεδριάζει σήμερα Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 και ώρα 8:30, στο ∆ηµοτικό Κατάστημα Ελευσίνας, η αρµόδια Οικονοµική Επιτροπή του ∆ήμου ώστε να συζητήσει και να αποφασίσε για το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης, το οποίο έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα διότι πρόκειται να συζητηθεί άμεσα ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

1. Λήψη απόφασης επίαιτήµατος Νοµικής Υπηρεσίας για τον διορισµό πληρεξούσιου ∆ικηγόρου για τον διορισµό πληρεξούσιου ∆ικηγόρου για την εκπροσώπηση του ∆ήµου ενώπιον του Μονοµελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατά τη συζήτηση της εκδίκασης αίτησης χορήγησης προσωρινής διαταγής µε ΓΑΚ 34989/2018 την οποία κατάθεσαν οι εργαζόµενοι του ∆ήµου κκ. Αθανασιάδης Κων/νος, Πέππας Ευάγγελος, Συρόπουλος Χρήστος, Γκουζέλης Χριστόφορος, κατά του ∆ήµου Ελευσίνας, την υποβολή αιτήµατος προς την προϊσταµένη της Οικονοµικής Υπηρεσίας του ∆ήµου µας για την έκδοση ανάληψης Υποχρέωσης για την πραγµατοποίηση της δαπάνης για την αµοιβή Νοµικού Παρασκευής Γεωργίου καθώς και την έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης ποσού 620,00 €

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ