ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Έμφαση στη διασύνδεση των ανέργων με τις τοπικές επιχειρήσεις δίνει ο Δήμος Ασπροπύργου

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου κ. Νικόλαος Μελετίου, με σκοπό την ενημέρωση και παρουσίαση των δράσεων του Γραφείου Πληροφόρησης και Προώθησης της Απασχόλησης του Δήμου, παρέθεσε γεύμα εργασίας, την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017, στις Επιχειρήσεις του Θριάσιου Πεδίου.
Η ανταπόκριση στο κάλεσμα ήταν μεγάλη, αφού 37 εκπρόσωποι από 26 μεγάλες Επιχειρήσεις παρευρέθηκαν στο γεύμα , όπου ο Δήμαρχος παρουσίασε το πλαίσιο λειτουργίας του νεοσύστατου Γραφείου Πληροφόρησης και Απασχόλησης του Δήμου Ασπροπύργου, με έμφαση στη μέθοδο που εφαρμόζει για τη διασύνδεση των ανέργων με τις Επιχειρήσεις. Επίσης, οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων ενημερώθηκαν για την πρωτότυπη βάση δεδομένων που διαθέτει το εν λόγω γραφείο, στην οποία θα έχουν πρόσβαση οι επιχειρήσεις, με στόχο την ταχύτερη κάλυψη των αναγκών τους, σε εξειδικευμένο προσωπικό.

Σκοπός της συνάντησης εργασίας ήταν η επαναπροσέγγιση των εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Ασπρόπυργου, σε ένα νέο και καινοτόμο πλαίσιο, η ενημέρωσή τους σχετικά με την εικόνα της ανεργίας, που επικρατεί στο Θριάσιο Πεδίο, η ευαισθητοποίησή τους απέναντι στους άνεργους πολίτες του Ασπρόπυργου, οι οποίοι έχουν βρεθεί σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Στην συνάντηση επίσης, ήταν παρόντες εκπρόσωποι από τη Δημοτική Αρχή του Ασπρόπυργου, οι κ.κ. Αντώνιος Καραμπούλας, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Ισίδωρος Τσίγκος, Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και η κ. Σοφία Μαυρίδη, Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ασπροπύργου.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ