ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Έναρξη ομάδας συμβουλευτικής γονέων απο το ΠΑΚΠΠΑ Ελευσίνας

Tο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής του Ν.Π.Δ.Δ Π.Α.Κ.Π.Π.Α Δήμου Ελευσίνας, όπως πάντα δίπλα στα παιδιά και στους γονείς τους, με συνέπεια και καινοτόμες δράσεις, ξεκινά τη λειτουργία Ομάδας Συμβουλευτικής Γονέων, με τη Ψυχολόγο των Παιδικών Σταθμών κα Χατζάκη Κατερίνα.

«Στόχος, με τη λειτουργία της Ομάδας Συμβουλευτικής, είναι να σταθούμε δίπλα σε όλους τους γονείς που αισθάνονται την ανάγκη να ενημερωθούν, να επικοινωνήσουν, να μοιραστούν εμπειρίες, γνώσεις και προβληματισμούς ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο, δύσκολο αλλά και ανεπανάληπτα ουσιαστικό ρόλο τους.

Μετά από ενημέρωση του συνόλου των γονέων των παιδιών, στους πέντε Παιδικούς Σταθμούς, και κατόπιν σχετικών δηλώσεων των ενδιαφερομένων, δημιουργήθηκε η πρώτη ομάδα που θα πραγματοποιήσει τη συνάντηση γνωριμίας την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018. Οι γονείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο μέλλον σε νέα ομάδα, μπορούν να  συμπληρώσουν σχετική αίτηση στο Γραφείο των Παιδικών Σταθμών.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α
ΒΑΣΙΛΗΣ Κ. ΑΓΡΙΜΑΚΗΣ»

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ