ΤΟΠΙΚΑ

Έρχεται και παιδίατρος στο Δημοτικό Ιατρείο Μαγούλας

giatros 7Από τις 10 Μαρτίου και κάθε Τρίτη πρωί θα υπάρχει παιδίατρος στο Δημοτικό Ιατρείο Μαγούλας, όπως ενημερώνει το κοινό μέσα από σχετική ανακοίνωση ο Δήμος Ελευσίνας, ο οποίος συνεχίζει την προσπάθεια για την όσο τον δυνατόν πληρέστερη στελέχωση της σημαντικής αυτής ιατρικ΄ςη δομής. .
 Υπενθυμίζεται ότι η προσπάθεια και οι επαφές της Δημοτικής Αρχής με τους αρμόδιους φορείς ξεκινούν από τον Νοέμβριο του 2014. Αρχές Δεκεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο λαμβάνει απόφαση σκοπιμότητας για την ίδρυση Δημοτικού Ιατρείου στη Μαγούλα.
Ταυτόχρονα στον προϋπολογισμό της Κοινωφελούς Επιχείρησης προβλέπεται ποσό 50.000 ευρώ για τις ανάγκες του ιατρείου. Από αυτόν τον προϋπολογισμό (με το ποσό των 14.400 ευρώ) σήμερα πληρώνεται η ετήσια σύμβαση του παθολόγου και ο Γενικού Χειρούργου .
Ταυτόχρονα σε συνεργασία με την Υγειονομική Περιφέρεια γίνεται προσπάθεια το ιατρείο να στελεχωθεί κι από γιατρούς άλλων ειδικοτήτων.
Πιο συγκεκριμένα:
Το ιατρείο στεγάζεται στον 1ο όροφο πάνω από το ΚΑΠΗ της Μαγούλας
Παρέχει δωρεάν συνταγογράφηση και κλινική εξέταση
Παθολόγος : Δευτέρα 10.00 πμ 13.00 μμ, Τρίτη 14,00 17.00, Παρασκευή 14.00 17.00
Γενικός Χειρούργος Τρίτη 18.00 21.00 Πέμπτη
Από τις 10 Μαρτίου και κάθε Τρίτη πρωί θα υπάρχει παιδίατρος.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ