ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Έτοιμο το Γήπεδο Τένις στο Αγροκήπιο

Ο Δήμος Ασπροπύργου , λαμβάνοντας υπόψη, τα οφέλη που αποκομίζουν οι Δημότες κάθε ηλικίας με την συμμετοχή τους σε ομαδικές αθλητικές δραστηριότητες, ενημερώνουν τους πολίτες, ότι τα συνεργεία του Δήμου Ασπροπύργου προχώρησαν στην κατασκευή Γηπέδου Αντισφαίρισης (τένις) στην περιοχή Αγροκήπιο.

Συγκεκριμένα, τα Συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας, ολοκλήρωσαν τις εργασίες κατασκευής του γηπέδου αντισφαίρισης (τένις), διαστάσεων 37m x 20m, το οποίο ανήκει στην κατηγορία των σκληρών γηπέδων και σύμφωνα με τις προδιαγραφές, φέρει δάπεδο διαμορφωμένο από αντικραδασμικό ελαστοτάπητα, το οποίο προφυλάσσει τους αθλητές από τυχόν τραυματισμούς, και δεν χρήζει συντήρησης.

Ο κύριος αθλητικός χώρος χωρίζεται στη μέση με δίχτυ (φιλέ), τοποθετημένο κεντρικά, ύψους 91 εκατοστά. Επίσης, ο φωτισμός του χώρου, σε εφαρμογή σχετικής μελέτης, περιλαμβάνει οχτώ (8) προβολείς με λαμπτήρες μεταλλικών αλογονιδίων, ισχύος 400 Watt έκαστος, οι οποίοι βρίσκονται αναρτημένοι σε ιστούς ύψους περίπου 10 μέτρων.

Ο αθλητικός χώρος προστατεύεται περιμετρικά από χαλύβδινη περίφραξη ύψους 3,50 μέτρων και φέρει θύρες εισόδου – εξόδου από το ίδιο υλικό.

Για τη χρήση του Γηπέδου, από τους Δημότες της πόλης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Οργανισμό Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας (Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η.) στα τηλέφωνα 210-5579341, 210- 5577862.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tennistas
4 years ago

Είναι πολύ καλά τα γήπεδα τένις στη παραλία για αυτό έφτιαξε και άλλο. Όχι για ρουσφέτι. Από αγάπη για το τένις.

Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ