ΤΟΠΙΚΑ

Αγώνας δρόμου για την εύρυθμη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών δήμου Φυλής

nipia Σε αγώνα δρόμου, προκειμένου οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Φυλής να υποδεχθούν τα παιδιά για τα οποία έχουν εγκριθεί οι αιτήσεις, έχει επιδοθεί η νέα Διοίκηση του Δήμου Φυλής, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε για το θέμα. Μέσα στο Σεπτέμβριο καλλωπίστηκαν οι κήποι και τα προαύλια, ενώ μέχρι και σήμερα εργάζεται συνεργείο καθαριότητας και αποκατάστασης ζημιών, προκειμένου οι χώροι να είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τα παιδιά σε ένα φιλόξενο και ασφαλές περιβάλλον.

Καθυστερεί η έγκριση του νέου Προσωπικού, η οποία ανήκει στην αρμοδιότητα του ΑΣΕΠ

«Εμείς από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε τα παιδιά. Αυτό που μας έχει καθυστερήσει είναι η έγκριση του νέου Προσωπικού, η οποία ανήκει στην αρμοδιότητα του ΑΣΕΠ. Την αναμένουμε εντός των ημερών, ενώ παράλληλα βρισκόμαστε στην αναζήτησης λύσης για τη λειτουργία κι ενός νέου Παιδικού Σταθμού, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους εργαζόμενους γονείς» δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Παναγιώτης Καμαρινόπουλος. Ο Πρόεδρος θέλησε επίσης να απευθύνει θερμές ευχαριστίες για την συμπαράσταση όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και του υπάρχοντος Προσωπικού στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την εύρυθμη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ