ΜΑΝΔΡΑΤΟΠΙΚΑ

Αισθητικές επεμβάσεις στις πλατείες «Χατζημήτρου» και «Βαγγ. Κοροπούλη» της Μάνδρας

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι δραστικές επεμβάσεις καθαριότητας στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Αναβαθμίζονται και καλλωπίζονται όλοι οι χώροι πρασίνου, ο πλατείες και οι κοινόχρηστοι χώροι. Σε δύο από τις κεντρικότερες πλατείες της πόλης της Μάνδρας, την «Χατζημήτρου» και την «Β. Κοροπούλη» εργάστηκαν τις τελευταίες ημέρες τα συνεργεία του Δήμου. Οι διακοσμητικές πέτρες και κάθε σημείο των πλατειών καθαρίστηκαν με υδροβολή, φυτεύτηκαν λουλούδια ενώ φροντίστηκαν και καλωπίστηκαν τα φυτά και το πράσινο που ήδη υπήρχαν.

«Θέλουμε να κάνουμε κάθε γωνιά του Δήμου μας όμορφη και φιλόξενη. Θέλουμε οι δημότες μας να ζουν και να χαίρονται σε ένα καθαρό, ανθρώπινο περιβάλλον, να περπατούν και να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους στις πλατείες και σε χώρους πρασίνου. Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια από όλους και τους ευχαριστώ. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, κ. Περικλή Ρόκα, ο οποίος βρίσκεται κυριολεκτικά παντού και δίνει τον καλύτερο εαυτό του» τόνισε η Δήμαρχος, Γιάννα Κριεκούκη, μαζί με τον Αντιδήμαρχο, ώστε άμεσα να διακρίνουν τις ανάγκες και να συντονίζουν ενέργειες για άμεσες λύσεις.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ