ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Αλλάζει ο κυκλοφοριακός χάρτης του Ασπροπύργου

Πολύ ενδιαφέρουσες αποφάσεις πάρθηκαν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ασπροπύργου. Ξεχώρισαν όμως 2 θέματα οπου ήταν τα εξής: 1)η εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη διαχείριση των απορριμάτων – οπου λεπτομέρειες θα έχουμε σε επόμενο τεύχος- και 2) η διάνοιξη της οδού Φυλής καιη δημιουργία 2 κόμβων.

Οι κόμβοι αυτοί είναι (1) στη διασταύρωση των οδών Θρασυβούλου και Φυλής, και (2) στην οδό Αναγέννησης και Φυλής (στο ύψος της χαρτοποιίας).

Σημειώνουμε πως η απόφαση για τον κόμβο της χαρτοποιίας ψηφίστικε ομόφωνα ενω για τον κόμβο Θρασυβούλου και Φυλής δεν ψήφισε η Αντιπολίτευση προτείνοντας ο κόμβος αυτός να είναι μικρότερος απο την πρόταση του Δήμου, κάτι που αμφισβητήθηκε απο την πλειοψηφία.

Αναμφίβολα τέτοιου είδους κυκλοφοριακές παρεμβάσεις του Δήμου δίνουν άμεσα ανακούφιση στην καθημερινότητα των οδηγών καθώς η εικόνα που παρουσιάζει η κυκλοφορια στα ως άνω σημεία μέχρι στιγμής είναι προβληματική.

Αλλάζει ο κυκλοφοριακός χάρτης του Ασπροπύργου
Το σημείο του κόμβου της Χαρτοποιίας
Αλλάζει ο κυκλοφοριακός χάρτης του Ασπροπύργου
Το σημείο του Κόμβου Φυλής και Θρασυβούλου

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ