ΤΟΠΙΚΑΦΥΛΗ

"Ανάβει τα αίματα" μονάδα παραγωγής ενέργειας απο βιομάζα στο ΒΙΟΠΑ Άνω Λιοσίων

Συγκαλείται σήμερα και ώρα 15:00 σε συνεδρίαση το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, το οποίο καλείται να αποφασίσει – μεταξύ άλλων –  και για δύο θέματα μείζονος σημασίας για τους κατοίκους του δημου Φυλής. Συγκεκριμένα, πρόκειται για α) Τη γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: «Μονάδα κομποστοποίησης προδιαλεγμένων οργανικών υλικών ή/και πράσινων αποβλήτων, στην ΟΕΔΑ Δυτικής Αττικής». και β) Τη γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων μίας (1) μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιομάζα (φυτικά έλαια-vegetable oil), ισχύος ≤1 MW, του κου ΗΛΙΑ ΚΟΥΛΟΥΚΑΚΟΥ, στη θέση ΒΙΟΠΑ Ο.Τ. 3061-01 Δ.Ε. ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 02β2, Τμήμα 2 στο Δήμο Φυλής της Περιφέρειας Αττικής, τα οποία να αναφέρουμε ότι έχουν προκαλέσει ποικίλλες αντιδράσεις. Όλα τα θέματα της συνεδρίασης στην έντυπη έκδοση της Τρίτης.

Ο εξωραϊστικός σύλλογος Τσουκλιδίου “η ένωση” αντιδρά με συγκέντρωση στο Υπουργείο Υποδομών. Σας παραθέτουμε τη σχετική ανακοίνωση:

[quote style=’1′ cite=”]

ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΣΟΥΚΛΙΔΙΟΥ «Η ΕΝΩΣΗ»                                                                             

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 14.30-ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ(ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ 2 ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΝΤΕ ΠΑΠΑΓΟΥ)
ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΥΟ ΝΕΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ(ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ-ΒΙΟΜΑΖΑΣ) ΣΤΟ ΒΙΟΠΑ Ο.Τ. 3061 ΜΟΛΙΣ 100 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΩ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ(ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ)
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΖΩΗΣ ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΡΗΜΗΝ ΜΑΣ
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
Για το Δ.Σ
ο πρόεδρος
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
[/quote]

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ