ΕΛΛΑΔΑ

Αναβρασμός σε ΕΚΠΑ και ΕΜΠ για το θέμα της διαθεσιμότητας

Γενική συνέλευση πραγματοποιούν σήμερα οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών προκειμένου να εξετάσουν τη στάση που θα τηρήσουν έπειτα από τη συμφωνία που επιτεύχθηκε σε κορυφαίο κυβερνητικό επίπεδο για το θέμα της διαθεσιμότητας. Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο παραμένει και σήμερα κλειστό μετά την απόφαση που έλαβαν οι διοικητικοί υπάλληλοι του ιδρύματος την περασμένη Πέμπτη.

«Οι εργαζόμενοι στο ΕΜΠ αναστείλαμε την τρίμηνη απεργία μας με απόφαση γενικής συνέλευσης, καθώς δεχθήκαμε τη συμφωνία στην πρόταση που κατέθεσε και εγγράφως το υπουργείο Παιδείας σε όλα τα ιδρύματα, ώστε οι διαθέσιμοι να επιστρέψουν όλοι στις θέσεις τους μέσω της ενδοϊδρυματικής κινητικότητας εφόσον ολοκληρωθεί η αναγκαία διάρθρωση σε αυτά» τόνιζε σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος των υπαλλήλων κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι στη συνέχεια «υπαναχώρησε από τα συμφωνηθέντα».

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ