ΤΟΠΙΚΑ

Ανακοίνωση της υποψηφιότητας ως Βουλευτή του Ευάγγελου Γ. Λιάκου για την Περιφέρεια Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία

Ανακοίνωση της υποψηφιότητας ως Βουλευτή του Ευάγγελου Γ. Λιάκου για την Περιφέρεια Αττικής με τη Νέα ΔημοκρατίαΑνακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Ευάγγελου Γ. Λιάκου ως βουλευτή στην Περιφέρεια Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία, επιβεβαιώνοντας την εξαγγελία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για ανανέωση των ψηφοδελτίων και εμπλουτισμό τους με νέα και ικανά πρόσωπα από τον χώρο της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., σε τιμητικές θέσεις.

Ο Βαγγέλης, 26 χρονών, έχει γεννηθεί στον Ασπρόπυργο και είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου,μεμεταπτυχιακό στα χρηματοοικονομικά. Αυτή την περίοδο εργάζεται ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις. Είναι γιος του Γεώργιου Ε.Λιάκου, πρώην Δημάρχου Ασπροπύργου. Είναι ευτυχές το γεγονός ότι την περιοχή μας αντιπροσωπεύουν πλέον νέα πρόσωπα στο εθνικό πολιτικό επίπεδο. Πιστεύουμε ότι είναι μια προσωπικότητα με καλά δείγματαγραφής ως τώρα, που σίγουρα θα μας απασχολήσει και στο μέλλον σε επίπεδο κεντρικής πολιτικής σκηνής. Αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση από το πολιτικό γραφείο του υποψηφίου.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Ευάγγελος Λιάκος γεννήθηκε το 1989 στον Ασπρόπυργο Αττικής. Εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων με ειδίκευση στα χρηματοοικονομικά. Είναι διπλωματούχος της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και υποψήφιο μέλος στο Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών του Λονδίνου(A.C.C.A.) και της Ελλάδας (Σ.Ο.Ε.Λ.). Ήταν Υπεύθυνος της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ στην σχολή του ως φοιτητής και ενεργό μέλος της ΟΝΝΕΔ.

αναλυτικά οι υποψήφιοι ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής

1. ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ (ΜΑΚΗΣ)

2. ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

3. ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4. ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

5. ΚΑΝΤΕΡΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

6. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

7. ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

8. ΔΕΔΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

9. ΚΩΤΣΗΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

10. ΚΑΡΔΑΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΩΓΩ)

11. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΥΚΙΑ

12. ΚΑΒΕΤΣΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΤΕΡΙΝΑ)

13. ΚΟΠΑΝΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

14. ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

15. ΚΟΣΜΙΔΗ ΕΥΡΩΠΗ

16. ΛΙΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

17. ΡΑΠΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

18. ΤΖΙΛΑΒΗ -ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΑΤΑ)

19. ΤΣΩΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ