ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Ανακοίνωση του συνδυασμού «Ασπρόπυργος – Αλλάζουμε» για την τηλεοπτική κάλυψη των Δημοτικών Συμβουλίων – τι απαντά η Δημοτική Αρχή

Πρόσφατα δημοσιοποιήθηκε επιστολή του συνδυασμού του Γ. Ηλία «Αλλάζουμε» , σχετικά με την αναμετάδοση των συνεδριάσεων του Δ.Σ. Ασπροπύργου από το portal του Δήμου.

Σας μεταφέρουμε την επιστολή του συνδυασμού του κ. Γ. Ηλία και την απάντηση της δημοτικής αρχής Ασπροπύργου.

ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ…; ‘H… ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ…
Την προηγούμενη εβδομάδα, διαβάσαμε ότι και ο Δήμος Φυλής κάνει πράξη αυτό που για την δική μας παράταξη αποτελεί πάγιο αίτημα: την απ’ ευθείας αναμετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου από τον ιστότοπο του Δήμου. Προσπάθεια που αξίζει επαίνους.
Οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ασπροπύργου εξακολουθούν να μην είναι προσβάσιμες στους δημότες μας. Γιατί; Γιατί πριν δυόμισι χρόνια η διοίκηση του κ. Μελετίου αποφάσισε να αποπέμψει το μοναδικό μέσο που βιντεοσκοπούσε τις συνεδριάσεις και τις ανέβαζε στο ίντερνετ.
Δυόμισι χρόνια περιμένουμε, μάταια, να γίνει πράξη η “υπόσχεση” της Δημοτικής μας Αρχής για μετάδοση των συνεδριάσεων από τον ιστότοπο του Δήμου.
Έχουμε Δημοτική τηλεόραση, που «προικοδοτήθηκε» με απόφαση της παράταξης του κ. Μελετίου με 2,3 εκατομμύρια ευρώ(!!!). Ούτε αυτή δεν έχουμε χρησιμοποιήσει για το σκοπό αυτό. Έχουμε τα μέσα αλλά δεν τα χρησιμοποιούμε. Γιατί;
Γιατί να μη μπορεί ο κάθε δημότης να παρακολουθεί τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου; Γιατί να μη μπορεί ο Ασπροπυργιώτης να παρακολουθεί εκείνους που έχει εκλέξει; Γιατί να μην έχει άμεση, προσωπική αντίληψη του τι γίνεται, πώς ο καθένας από μας στέκεται απέναντι στα προβλήματά του, ποιες θέσεις υιοθετούμε, πώς αντιλαμβανόμαστε τις λύσεις, πώς αντιλαμβανόμαστε το διάλογο;
Εμείς δεν φοβόμαστε τη διαδικασία αυτή, αντίθετα την επιδιώκουμε. Δεν φοβόμαστε τη διαφάνεια, αντίθετα την επιδιώκουμε. Και ζητάμε άμεσα, χωρίς άλλες αδικαιολόγητες καθυστερήσεις να ξεκινήσει η μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ζητάμε οι θέσεις και απόψεις του καθενός μας, να μπουν σε κάθε σπίτι συνδημότη μας.

Η απάντηση απο τη Δημοτική Αρχή Ασπροπύργου μέσω του Δημάρχου Ν. Μελετίου:

Ο Δήμος Ασπροπύργου έχει δρομολογήσει ήδη την προμήθεια των υλικών που απαιτούνται και τις εργασίες προκειμένου να μεταδίδονται απ΄ ευθείας, από το portal του Δήμου, οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ασπροπύργου.
Όσο για τις αναφορές των ειδημόνων επί παντός του επιστητού, ακόμη κα περί των τηλεοπτικών, περί του “Attica tv”, για μία ακόμη φορά αποκαλύπτουν την αμετροέπεια που τις κινεί. Παρέδωσαν μια ΔΕΑΔΑ και ένα τηλεοπτικό κανάλι, «λερναία ύδρα», με εκατοντάδες εκκρεμότητες, πολλές εκ των οποίων και δικαστικές.
Αντί, λοιπόν, να ζητούν και τα ρέστα οι (δεν) «αλλάζουμε», ας θυμηθούν σε ποιο τόπο «δεν μιλούν για σχοινί»!…  

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ