ΤΟΠΙΚΑ

Ανακοίνωση του συνδυασμού του Γιάννη Ηλία "Αλλάζουμε" σχετικά με πρόσφατα φαινόμενα παραβατικότητας στον Ασπρόπυργο.

giannis ilias 1Με αφορμή τα τελευταία κρούσματα στην πόλη και τις τελευταίες συναντήσεις για το πρόβλημα της παραβατικότητας, ο συνδυασμός του Γ. Ηλία εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού Ασπρόπυργος ΑλλαΖΟΥΜΕ κ. Γιάννης Ηλίας παραβρέθηκε τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015 στη συνάντηση που έλαβε μέρος στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με θέμα την εγκληματικότητα στον Ασπρόπυργο. Καταρχάς τονίζουμε ότι στη συνάντηση δεν ήταν παρών ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας, αλλά ο Διευθυντής του Γραφείου, κ. Ματρογιάννης. Παρόντες επίσης ήταν ο Αντιστράτηγος, Επιθεωρητής της Ε.Α κ. Μαχαιρίνας, οι επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών κ.κ. Μελετίου, Μπακάλης, Παπανικολάου και ο κ. Τσίγκος ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Δυστυχώς δεν δόθηκαν πειστικές απαντήσεις για το οξύ αυτό πρόβλημα που ταλανίζει τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της περιοχής. Ωστόσο, το Επιχειρησιακό Σχέδιο της Αστυνομίας, που θα εκπονηθεί κάποια στιγμή στο μέλλον, είναι ένα πρώτο βήμα στο να γίνει επιτέλους κάτι. Το πρόβλημα δεν λύνεται γραφειοκρατικά αλλά με πραγματική θέληση και με σύγχρονους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης. Οι θέσεις του Ασπρόπυργος – ΑλλαΖΟΥΜΕ για την εγκληματικότητα στον Ασπρόπυργο είναι γνωστές από και παραμένουμε σε αυτές:

● Συνεργασία με εταιρίες φύλαξης οι οποίες θα φυλάσσουν όλες τις περιοχές και γειτονιές του Ασπρόπυργου επικουρικά στο έργο στης Αστυνομίας

● Δημοσιοποίηση και ανάδειξη του προβλήματος προς όλες τις κατευθύνσεις

● 24ωρη τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών για άμεση παρέμβαση σε συνεργασία με τις αρμόδιες Υπηρεσίες

● Εφαρμογή του νόμου και των δικαστικών αποφάσεων που έχουν εκδοθεί

● Στήριξη των δικαστικών αγώνων των συνδημοτών μας

● Επίσπευση της διαδικασίας του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου που έχει τελματώσει εδώ και πολλά χρόνια

● Καθαρισμός και φωτισμός όλων των δημοτικών και δημόσιων χώρων

● Ευαισθητοποίηση όλων των κατοίκων και επιχειρηματικών του Ασπρόπυργου

● Απομάκρυνση των παράνομων δραστηριοτήτων (διαλυτήρια, σκράπ κ.ά) και αυστηροποίηση των ελέγχων

● Συνεργασία με τους όμορους Δήμους που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. Όπως εξάλλου φάνηκε και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, στις 6/10/2015, ο συνδυασμός Ασπρόπυργος – ΑλλάΖΟΥΜΕ έχει την πλέον ρεαλιστική και σύγχρονη προσέγγιση για τα προβλήματα της πόλης μας. Η εξεύρεση λύσεων δεν μπορεί να επιτευχθεί με επιφανειακούς τρόπους και διαδικασίες επαναλαμβανόμενα αποτυχημένες και ατελέσφορες.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ