ΤΟΠΙΚΑ

Αναμόρφωση προυπολογισμού Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας έτους 2014

dimarxeio mandras 1Σε εφαρμογήτων διατάξεων του άρθρου 67 του Ν 3852/2010 το Δημοτικό Συμβούλιο Μάνδρας – ειδυλλίας θα συνέλθει σε δημόσιασυνεδρίαση, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του ∆ημοτικούΚαταστήματος Μάνδρας την Παρασκευή 21.11.2014 και ώρα 18:00 , για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:
1. Αναμόρφωση προϋπολογισμού∆ήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας οικονομικούέτους 2014.
2. Έγκριση ήμη προϋπολογισμούοικονομικού έτους 2015 του ΝΠ∆∆: ∆ημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Αλλη- λεγγύης και ΠολιτισμούΜάνδρας-Ειδυλλίας.
3. Λήψη απόφασης για αποδοχήκατανομής επιχορήγησης για κάλυψη λειτουργικών δαπανών σχολείων (Γ ́∆όση 2014) Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
4. Λήψη απόφασης για αποδοχήκατανομής επιχορήγησης για κάλυψη λειτουργικών δαπανών σχολείων (Γ ́∆όση 2014) Σχολικής Επιτροπής ∆ευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
5. Έγκριση αίτησης των α) Βλαχοσταμάτη Ανδρομάχης του Ιωάννη χας Γεωργίου Παππάκαι β) Καραχάλιου Άννας συζ. Γεωργίου το γένος Αθανασίου Παππάπερίαποζημίωσης για την ιδιοκτησία τους με ΚΑ: 0121021Β στην περιοχή Αλεποχώρι Βιλίων
6. Έγκριση της Έκθεσης της Εκτιμητικής Επιτροπής περί«καθορισμούαποζημιώσεως επικειμένων ρυμοτομούμενου οικοπέδου» στην ιδιοκτησία των κκ α) Γκιόκα Χριστίνας του Νικολάου και της Αλεξάνδρας συζ. Ζερβάκου Ιωάννη και β) Ζερβάκου Ιωάννη του Λυκούργου και της Μαρίας με ΚΑ: 0206076 στην περιοχήΑγία Αικατερίνη στη ∆ημοτικήΚοινότητα Μάνδρας , κατόπιν αυτοψίας

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ