ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

«Αναστάτωση» στον Ασπρόπυργο από τις απαγορευτικές πινακίδες για τα φορτηγά

«Αναστάτωση» επικρατεί στις μεταφορικές εταιρείες, τις εταιρείες logistics και τα συνεργεία στον Ασπρόπυργο από την τοποθέτηση απαγορευτικών πινακίδων διέλευσης για τα φορτηγά ΔΧ και ΙΧ, πλην των οχημάτων που διαθέτουν άδεια.

Η τοποθέτηση πινακίδων απορρέει από τον σχετικό νόμο του υπουργείου Μεταφορών, ο οποίος απαγορεύει τη διέλευση φορτηγών από το παράπλευρο οδικό δίκτυο. Το υπουργείο Μεταφορών προτάσσει την οδική ασφάλεια, ενώ, από την πλευρά τους, οι οδικοί μεταφορείς χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο «αντισυνταγματικό» και «μη εφαρμόσιμο».

«Αναστάτωση» στον Ασπρόπυργο από τις απαγορευτικές πινακίδες για τα φορτηγά

Μάλιστα, χθες διεξήχθη έκτακτη συνέλευση των παραγωγικών φορέων που δραστηριοποιούνται στη Δυτική Αττική (φωτό) και εκδόθηκε το ακόλουθο ψήφισμα: «Μετά την τοποθέτηση των απαγορευτικών πινακίδων διέλευσης των Φορτηγών Δημοσίας και Ιδιωτικής Χρήσης άνω των 3,5 τόνων σε όλο το Θριάσιο Πεδίο και τον αποκλεισμό της ελεύθερης πρόσβασης σε όλους τους χώρους της επιχειρηματικής δραστηριότητας αποφασίστηκε έκτακτη συνέλευση των παραγωγικών φορέων που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χώρο του Θριάσιου Πεδίου. Η Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου την Τρίτη, 12-02-2019 και ώρα 18:30. 13/02/2019 «Αναστάτωση» στον Ασπρόπυργο από τις απαγορευτικές πινακίδες για τα φορτηγά.

Το ψήφισμα φορέων

Όλοι οι συμμετέχοντες στην Συνέλευση καταδίκασαν την ενέργεια της περιφέρειας να τοποθετήσει πινακίδες απαγόρευσης κυκλοφορίας σε όλο το Θριάσιο που είναι εγκατεστημένες και δραστηριοποιούνται το 90% των αποθηκών Logistics, το 80% των συνεργείων όλων των κατηγοριών που μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο για την αποσυμφόρηση της Αθήνας και χιλιάδες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις όλων των ιδιοτήτων. Για τα ανυπέρβλητα προβλήματα που δημιουργεί η εφαρμογή της απόφασης στην ομαλή λειτουργία όλων των επιχειρήσεων και τις καταστροφικές οικονομικές συνέπειες με μόνους ωφελημένους τους εκμεταλλευτές της Αττικής οδού, είχε ενημερωθεί η περιφέρεια Αττικής.

Μέσω
metaforespress.gr

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ