ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανοικτή συζήτηση για την κοινωνική επιθετικότητα & την εκτόνωσή της στα ζώα σήμερα στο ΠΑΚΠΠΑ Ελευσίνας

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι η -επίκαιρη όσο ποτέ- συζήτηση για την επιθετικότητα και την εκτόνωσή της στα ζώα, στο κοινωνικό και το οικογενειακό περιβάλλον, που θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 19:00 στο ΠΑΚΠΠΑ Ελευσίνας. Την πρωτοβουλία αναλαμβάνουν η φιλοζωϊκή ομάδα Ελευσίνας “Αδέσποτα Μυστήρια” σε συνεργασία με το ΠΑΚΠΠΑ Ελευσίνας ενω θα πραγματοποιηθεί εισήγηση του Ψυχολόγου -Ψυχοθεραπυτή κ. Τραβασάρου Τάσου.

Τα “Αδέσποτα Μυστήρια” σας καλούν την Τρίτη 19 Απριλίου και ώρα 19:00, στο ισόγειο του ΠΑΚΠΠΑ (Παγκάλου & Κίμωνος), σε ανοιχτή συζήτηση για την Επιθετικότητα, η οποια ειναι αυξημένη στην εποχή μας, και πως αυτή εκτονώνεται τόσο στα Ζώα οσο στο οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον. Θα πραγματοποιηθεί εισήγηση του Ψυχολόγου -Ψυχοθεραπυτή κ. Τραβασάρου Τάσου, θα ακολουθήσει τοποθέτηση της ομάδας στο θέμα και φυσικά, όπως πάντα, συζήτηση με το κοινό. Σας καλούμε να παρεβρεθείτε για να ενημερωθούμε, να κουβεντιάσουμε και να θεσπίσουμε από κοινού, νέους τρόπους δράσης απέναντι στην κακοποίηση ή τον βασανισμό των ζώων στην πόλη μας. Όποιος βασανίζει ή δολοφονεί ένα ζώο θα βλάψει κι εσένα! ΔΡΑΣΕ! ΜΙΛΑ! ΜΗ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ!

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ