ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑΜΕΓΑΡΑ

Ανοιξε η Αθηνών-Κορίνθου προς Αθήνα

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα στο τμήμα Ελευσίνα- Κόρινθος, καθώς απομακρύνθηκαν νερά και φερτά υλικά που συσσωρεύτηκαν νωρίς το πρωί στην περιοχή της Κινέτας.
Οι πολύ έντονες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν σε όλο το μήκος της Ολυμπίας Οδού καθόλη τη διάρκεια της νύχτας είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλη εισροή υδάτων και φερτών υλικών στο οδόστρωμα στην περιοχή της Κινέτας. Για αυτό το λόγο η Τροχαία προχώρησε από τα ξημερώματα σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα.

Οι εκτιμήσεις των αρμόδιων υπηρεσιών της Εθνικής Οδού που ήθελαν τον αυτοκινητόδρομο να ανοίγει περίπου στη 13:00 βγήκαν αληθινές, καθώς πλέον έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα. Συνεργεία της Ολυμπίας Οδού και υπεργολάβων συνεχίζουν να επιχειρούν στην περιοχή με στόχο να καταστεί δυνατή η κυκλοφορία και προς Πάτρα, αρχικά σε μία λωρίδα, το συντομότερο δυνατό. Όλος ο μηχανισμός παραμένει σε επιφυλακή σε όλο το μήκος του δρόμου.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ