ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Ανοιχτός ξανά ο στίβος του γηπέδου Ασπροπύργου κατόπιν ραντεβού

Ανοιχτός ο Στίβος για το Κοινό στο Δημοτικό Στάδιο Ασπροπύργου κατόπιν Τηλεφωνικού Ραντεβού

“Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας, κ. Ιωάννης Κατσαρός ενημερώνει τους δημότες ότι, από τη Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020, θα επιτρέπεται η είσοδος για το κοινό στο Στίβο του Δημοτικού Σταδίου Ασπροπύργου υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι θα επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 210-5577862, 210-5579341, 210-5579470, από τις 08:00π.μ. έως τις 14:00μ.μ. με τον αρμόδιο υπάλληλο του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., όπου και θα δηλώνουν την ημέρα και την ώρα που επιθυμούν να επισκεφθούν το Στάδιο.
Η είσοδος στο χώρο του Στίβου θα επιτρέπεται έως και σε 40 άτομα/ώρα, με διάρκεια παραμονής κάθε αθλούμενου έως μια ώρα. Κατά την είσοδο, κάθε αθλούμενος θα συμπληρώνει δελτίο με τα προσωπικά του στοιχεία καθώς και αν φέρει συμπτώματα του ιού, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ.
Να σημειωθεί ότι, άτομα κάτω των 18 ετών, θα πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα, προκειμένου να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις.

Παρακαλούμε να ακολουθείτε τις οδηγίες του προσωπικού της αθλητικής εγκατάστασης, μιας και είναι πλήρως ενημερωμένοι – καταρτισμένοι, για τα νέα κανονιστικά πλαίσια λειτουργίας των αθλητικών χώρων.”


Δελτίο Τύπου δήμου Ασπροπύργου

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ