ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Αντισπισιστές και βίγκαν διαμαρτυρήθηκαν έξω απο σφαγέιο στον Ασπρόπυργο

Την Κυριακή 13 Μαΐου με πρωτοβουλία του 269Life Greece και τη συμμετοχή βίγκαν αντισπισιστών διαδηλωτών ξεκίνησε μια σειρά δράσεων διαμαρτυρίας ενάντια στη θανάτωση των ζώων.

Η Μαρίνα Περουλάκη εκ των διοργανωτών της διαμαρτυρίας εξηγεί: «Έτσι βρεθήκαμε σε ένα από τα τέσσερα επίσημα σφαγεία της Αττικής, αυτό του Ασπροπύργου. Στους χώρους σταυλισμού του σφαγείου βρίσκονταν ήδη τουλάχιστον 20 μωρά αρνάκια και 50 πρόβατα. Τα ζώα αυτά είναι καταδικασμένα σε θάνατο και μπορεί ακόμα και αυτή τη στιγμή που διαβάζεις το κείμενο να τους κόβουν τον λαιμό. Η δολοφονία τους θεωρείται απόλυτα αποδεκτή από την πλειοψηφία των ανθρώπων με δικαιολογία την αναγκαιότητα της κατανάλωσης της σάρκας τους. Μια δικαιολογία που όμως δεν ευσταθεί, καθώς οι άνθρωποι δεν έχουμε ανάγκη να καταναλώνουμε τη σάρκα και τις σωματικές εκκρίσεις των υπολοίπων ζώων προκειμένου να ζήσουμε».

Οι διοργανωτές δημοσίευσαν το παρακάτω βίντεο:

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ