ΕΛΛΑΔΑ

Αντ. Σαμαράς: «Να ματαιώσουμε τα σχέδια εκείνων που θέλουν να μας επιστρέψουν στην κρίση»

Στις ευρωεκλογές που έρχονται πρέπει να ματαιώσουμε τα σχέδια εκείνων των δυνάμεων που δεν θέλουν να ξεκολλήσουμε από το τέλμα και θέλουν να μας επιστρέψουν στην κρίση αναφέρει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε άρθρο του στην «Καθημερινή της Κυριακής», υπογραμμίζοντας πως η αποσταθεροποίηση που ονειρεύονται δεν είναι πλήγμα για την κυβέρνηση, είναι καίριο πλήγμα για τη χώρα.

Ο πρωθυπουργός επισημαίνει πως τέσσερα πράγματα οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε όλοι στην Ελλάδα σήμερα: Πρώτον, πού ήμασταν μέχρι χθες… Δεύτερον, πού πηγαίνουμε από εδώ και στο εξής… Τρίτον, σε ποιο ακριβώς σημείο βρισκόμαστε τώρα. Και, τέταρτον, ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζουμε αυτή την ώρα. Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάλαβε τίποτε απ’ όλα αυτά: «Μην ακούτε, μπλόφα ήταν», μονολογούν και σήμερα… Τίποτε δεν έμαθαν στο μεταξύ. Και με τα ίδια μυαλά, σήμερα, προσπαθούν να επαναφέρουν τη χώρα στον ίδιο κίνδυνο που με τόσους κόπους και τόσες θυσίες αποτρέψαμε… Δεν τους ενδιαφέρει η πολιτική. Δεν τους ενδιαφέρει η κοινωνία. Δεν τους ενδιαφέρει η Ελλάδα, ούτε η Ευρώπη, αναφέρει κ Σαμαράς.

Αλλά αποτρέψαμε τα πολύ χειρότερα! Δεν γίναμε Αργεντινή, όπως ήθελαν κάποιοι: Δεν είδαμε τις πόλεις μας να καίγονται. Δεν βουλιάξαμε σε πληθωριστικό νόμισμα. Δεν είδαμε τις τράπεζες να κλείνουν και τις καταθέσεις να εξανεμίζονται μέσα σε ένα βράδυ. Και το σημαντικότερο: Ήδη μέσα σε δύο χρόνια σταθεροποιήσαμε την οικονομία και την κοινωνία, ενώ η Αργεντινή … δώδεκα χρόνια μετά… ακόμα φλέγεται… Και σε λίγα χρόνια θα έχουμε ανακτήσει όσα χάθηκαν μέσα στην κρίση. Ενώ στην Αργεντινή, 12 χρόνια μετά τη χρεοκοπία της, εξακολουθεί η φτωχοποίηση όλης της κοινωνίας… Αυτό αποτρέψαμε! Και κάποιοι θέλουν να μας επιστρέψουν πάλι στον ίδιο κίνδυνο, στον ίδιο εφιάλτη. Στον ίδιο παρονομαστή της μιζέριας… Δεν θα τους το επιτρέψουμε. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε. Στις ευρωεκλογές που έρχονται πρέπει να ματαιώσουμε τα σχέδιά τους… Η αποσταθεροποίηση που ονειρεύονται δεν είναι πλήγμα για την κυβέρνηση. Είναι καίριο πλήγμα για τη χώρα. Δεν θα τους περάσει! Ούτε αυτή τη φορά… καταλήγει το άρθρο του κ. Σαμαρά.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ