ΤΟΠΙΚΑΦΥΛΗ

Ανυπολόγιστη καταστροφή στο κτήριο Δν/σης παιδείας στα Άνω Λιόσια

Κάηκαν ολοσχερώς ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, γραφεία, υπολογιστές και αρχεία των υπηρεσιών

Φωτιά ξέσπασε στις 2 και 26 μετά τα μεσάνυχτα στα γραφεία της διοίκησης των παιδικών σταθμών Άνω Λιοσίων που βρίσκεται επί της οδού Στέλιου Μυγιάκη στον οικισμό Γεννηματά.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε από το γραφείο που βρίσκεται στον προθάλαμο του γραφείου του προέδρου των παιδικών και επεκτάθηκε και στο γραφείο του Παναγιώτη Καμαρινόπουλου. Κάτοικοι του οικισμού Γεννηματά ειδοποίησαν το δήμο και την Πυροσβεστική, η οποία έφτασε στο σημείο με 3 οχήματα και 9 πυροσβέστες και κατέσβησε τη φωτιά.

Η Πυροσβεστική διενεργεί προανάκριση για τα αίτια, ωστόσο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ξεκίνησε πιθανότατα από θερμάστρα που έμεινε ανοιχτή ενώ η θερμότητα που αναπτύχθηκε μέσα στο γραφείο είχε σαν αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι του παραθύρου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο συγκεκριμένο κτίριο, όπως και σε όλα τα κτίρια που στεγάζονται δημοτικές υπηρεσίες, οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν θερμαντικά σώματα για να ζεσταθούν, καθώς δε λειτουργεί το κεντρικό σύστημα θέρμανσης λόγω έλλειψης πετρελαίου.

Σε νέα κτίρια οι υπηρεσίες των παιδικών σταθμών Άνω Λιοσίων και των σχολικών επιτροπών λόγω της πυρκαγιάς

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση των παιδικών σταθμών Άνω Λιοσίων θα στεγαστεί στο χώρο του παιδικού σταθμού Ζωφριάς, η πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή στο κτίριο της Κοινωνικής Υπηρεσίας ενώ η δευτεροβάθμια μεταφέρθηκε ήδη στο κτίριο της Πολεοδομίας που βρίσκεται ήδη στην Κρητικού πελάγους.

Ανυπολόγιστη καταστροφή στο κτήριο Δν/σης παιδείας στα Άνω Λιόσια Ανυπολόγιστη καταστροφή στο κτήριο Δν/σης παιδείας στα Άνω ΛιόσιαΑνυπολόγιστη καταστροφή στο κτήριο Δν/σης παιδείας στα Άνω Λιόσια

 

 

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ