ΤΟΠΙΚΑ

Απάντηση στην κατάρρευση του "Κρονου" η συλλογή υπογραφών για τον χαρακτηρισμό του

kronos eleusinaΑξιόλογη πρωτοβουλία ομάδας κατοίκων της Ελευσίνας η συγκέντρωση υπογραφών για την εκ νέου υποβολή αίτησης χαρακτηρισμού ολόκληρου του χωρου του  ΚΡΟΝΟΥ ως διατηρητέου – ιστορικού τόπου. Καλούν τους κατοίκους να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Η αίτηση βρίσκεται στο ΚΕΠ Ελευσίνας και μπορεί όποιος θέλει να πάει να την υπογράψει και να βεβαιωθεί το γνήσιο της υπογραφής του.
Παρακάτω η ανακοίνωση της πρωτοβουλίας:

“ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ στο ΚΕΠ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
Από το 2008, όταν κάτοικοι Ελευσίνας κατέθεσαν αίτηση στην Εφορεία Νεωτέρων Μνημείων για τον χαρακτηρισμό ολόκληρου του συγκροτήματος του ΚΡΟΝΟΥ ως διατηρητέου μνημείου – ιστορικού τόπου, δεν έχει γίνει τίποτα.
Στο μεταξύ ο ΚΡΟΝΟΣ καταρρέει και λεηλατείται.
Υποβάλλουμε ξανά όλον τον φάκελο, απαιτώντας τον χαρακτηρισμό του συγκροτήματος και του περιβάλλοντος χώρου του ΚΡΟΝΟΥ ως ιστορικού τόπου – διατηρητέου Μνημείου.
Από σήμερα 29/10/2015, η αίτηση βρίσκεται στο ΚΕΠ Ελευσίνας και θα παραμείνει εκεί για 10 ημέρες.
Όποιος θέλει και πιστεύει ότι αξίζει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να σώσουμε το ωραιότερο βιομηχανικό συγκρότημα της πόλης μας και ένα από τα μοναδικά στην Ευρώπη, μπορεί να πάει στο ΚΕΠ και να υπογράψει.
Ζητήστε το κείμενο από την Προϊσταμένη του ΚΕΠ.
Οι προηγούμενες αιτήσεις και το αιτιολογικό/επιχειρήματα για την αναγνώριση του ΚΡΟΝΟΥ ως βιομηχανικού μνημείου επισυνάπτονται στην αίτηση.”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ