ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Απάντηση του διοικητή του ΟΑΕΔ για τις Εργατικές στην Παραλία Ελευσίνας

Μετά από παρέμβαση του Δημάρχου Αργύρη Οικονόμου

Μετά από παρέμβαση του Δημάρχου κ. Αργυρίου Οικονόμου στον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπυρίδωνα Πρωτοψάλτη αλλά και στον Πρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Μητσοτάκη, στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Βρούτση και στον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Λιβάνιο, απαντητική επιστολή απέστειλε ο Διοικητής του ΟΑΕΔ, σχετικά με την αποπεράτωση των εργατικών κατοικιών στην παραλία Ελευσίνας.Στην επιτολή του ο Διοικητής ενημερώνει για τις τρείς εν εξελίξει εργολαβίες για την οριστική αποπεράτωση των έργων. Οι δύο που αφορούν την αποκατάσταση των κλοπών και των βανδαλισμών προβλέπεται να ολοκληρωθούν τον Ιούλιο του 2020, ενώ η τρίτη έχει διακοπεί και εξετάζονται τα επόμενα βήματα για την ολοκλήρωση της.

«Ως Δημοτική Αρχή πιέζουμε προς κάθε κατεύθυνση και ευελπιστούμε να δοθεί σύντομα τέλος στην ταλαιπωρία και στο δίκαιο αίτημα της απόδοσης των κατοικιών στους δικαιούχους τους. Γι αυτό – στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας – είμαστε αποφασισμένοι να κινηθούμε με κάθε πρόσφορο τρόπο.» αναφέρει σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ