ΤΟΠΙΚΑΜΑΝΔΡΑ

Απασχόληση νέων σπουδαστών στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας

Σύμφωνα με το Άρθρο 12 ν1351/1983 οι δημόσιες υπηρεσίες και οι οργανισμοί, τα Ν.Π.Δ.Δ. καθώς και οι Επιχειρήσεις και Οργανισμοί, όπως ορίζονται στο αρθρ. 1 παρ. 6 του Ν. 1256/1982 « για τη πολυθεσία, την πολυαπασχόληση κ.λπ.» έχουν υποχρέωση να απασχολούν σπουδαστές της Τριτοβάθμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης που θέλουν να πραγματοποιήσουν την άσκηση στο επάγγελμα σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις. Οι σπουδαστές αυτοί κατά τη διάρκεια της άσκησης τους, εκτός από το δικαίωμα αποζημίωσης και ασφάλισης τους, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου αυτής, δεν αποκτούν κανένα άλλο δικαίωμα εργασιακής ή συνταξιοδοτικής μορφής.

Έτσι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας αποφάσισε και ενέκρινε την απασχόληση σπουδαστών ΤΕΙ διαφόρων ειδικοτήτων στο Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας για την πρακτική τους άσκηση. Καθόρισε τον αριθμό των θέσεων σε έξι (6) ανά εξάμηνο αρχίζοντας την 1η Ιουλίου κάθε έτους, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε νέους και νέες του Δήμου μας και να απασχοληθούν αλλά και να αποκτήσουν την απαιτούμενη εμπειρία.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ