ΤΟΠΙΚΑ

Αποκαθίσταται σταδιακά το οδικό δικτύο στις Αχαρνές

kassavos axarnes ergaΑποκαθίσταται σταδιακά το σύνολο των ζημιών του οδικού δικτύου του Δήμου Αχαρνών, με προτεραιότητα στις ζημιές που προκλήθηκαν μετά την καταστροφική νεροποντή, που είχε ως αποτέλεσμα την κήρυξη του Δήμου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τον περασμένο Οκτώβριο. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και έχει αποκατασταθεί το οδόστρωμα σε κεντρικές αρτηρίες του Δήμου Αχαρνών όπως η Λεωφόρος Καραμανλή, η Πλατεία Καράβου, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα ολοκληρωθούν οι εργασίες και σε άλλες κεντρικές οδούς όπως η Λεωφ. Δημοκρατίας, η Φιλαδελφείας, η Πάρνηθος και παρόδους στο Κέντρο των Αχαρνών. Η ιδιαιτερότητα και η έκταση των ζημιών επέβαλλε την άμεση αποκατάστασή τους, δεδομένου ότι πρόκειται για κεντρικές οδικές οδούς στις οποίες είχαν δημιουργηθεί «κρατήρες» μεγάλου βάθους, αυξάνοντας την επικινδυνότητα πρόκλησης σοβαρών ατυχημάτων για τα διερχόμενα αυτοκίνητα και τους πεζούς. Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός, ο οποίος βρέθηκε κοντά στα συνεργεία προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία αποκατάστασης των ζημιών, δήλωσε: «Η νεροποντή του περασμένου Οκτωβρίου άφησε ανοικτές πληγές στην πόλη μας. Από την πρώτη στιγμή, ο Δήμος με τις αρμόδιες υπηρεσίες βρεθήκαμε στο πλευρό των πολιτών που επλήγησαν, καταγράφοντας ταυτόχρονα τις ζημιές στις υποδομές της πόλης. Στόχος μας, η γρήγορη και ομαλή ανάκαμψη της εμπορικής και κοινωνικής ζωής της πόλης μας. Σήμερα, ικανοποιημένος βλέπω ότι οι προσπάθειές μας απέδωσαν. Όμως, δε σταματούμε εδώ. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας για την αποκατάσταση του συνόλου των οδικών οδών και των υποδομών του Δήμου και όχι μόνο όσων επλήγησαν από τις πλημμύρες»

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός, ο οποίος βρέθηκε κοντά στα συνεργεία προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία αποκατάστασης των ζημιών, δήλωσε: «Η νεροποντή του περασμένου Οκτωβρίου άφησε ανοικτές πληγές στην πόλη μας. Από την πρώτη στιγμή, ο Δήμος με τις αρμόδιες υπηρεσίες βρεθήκαμε στο πλευρό των πολιτών που επλήγησαν, καταγράφοντας ταυτόχρονα τις ζημιές στις υποδομές της πόλης. Στόχος μας, η γρήγορη και ομαλή ανάκαμψη της εμπορικής και κοινωνικής ζωής της πόλης μας. Σήμερα, ικανοποιημένος βλέπω ότι οι προσπάθειές μας απέδωσαν. Όμως, δε σταματούμε εδώ. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας για την αποκατάσταση του συνόλου των οδικών οδών και των υποδομών του Δήμου και όχι μόνο όσων επλήγησαν από τις πλημμύρες» .

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ