ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Αποκατάσταση ζημιών του οδοστρώματος σε πολλές περιοχές του Ασπροπύργου

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), κ. Νικόλαος Μελετίου ενημερώνει τους πολίτες ότι, με αμείωτους ρυθμούς, συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης ζημιών, που έχουν προκληθεί στους δρόμους του Ασπρόπυργου, σε διάφορα σημεία της πόλης.Σύμφωνα με το προκαθορισμένο πρόγραμμα, τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας κ. Αναστάσιου Παπαδόπουλου, προχώρησαν σε εργασίες αποκατάστασης των οδοστρωμάτων στις περιοχές Ήμερος Τόπος, Γκορυτσά, Ρουπάκι, Νεόκτιστα, Άνω Φούσα και Ψάρι.
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι, εργασίες τοποθέτησης πλακών πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή Θερμοκήπια, όπου γίνεται ολική ανακατασκευή πλατείας.

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Ασπροπύργου
Συνεδριάζει σήμερα και ώρα 19.00 το Δημοτικό Συμβούλιο Ασπροπύργου, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
Θέμα 1ο : Λήψη απόφασης επί της ορθής επανάληψης της υπ΄αριθμ. 565/2016 προγενέστερης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου .
Εισηγητής: Ο Δ/ντής Οικονομικών Υπηρεσιών, κος Φίλιππος Πάνος.
Θέμα 2ο : ΑΙΤΗΣΕΙΣ – ΕΓΓΡΑΦΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ