ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Απομακρύνθηκαν επικίνδυνα απόβλητα απο την περιοχή Ήμερος Τόπος Ασπροπύργου

Αίσια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Δήμου Ασπροπύργου και του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ήμερου Τόπου – Ξηρορέματος, για την απομάκρυνση των παλετο-δεξαμενών, που είχαν απορριφθεί στον «Ήμερο Τόπο» και οι οποίες περιείχαν επικίνδυνα απόβλητα.

Ειδικό συνεργείο επιχείρησης, εξειδικευμένης στη διαχείριση τέτοιας φύσεως αποβλήτων, άντλησε το περιεχόμενο των δεξαμενών και τις απομάκρυνε από τον εν λόγω χώρο.

Με τον τρόπο αυτόν έλαβε τέλος η αγωνία των κατοίκων, των επιχειρήσεων και των εργαζομένων της περιοχής, καθόσον συνιστούσαν κίνδυνο σοβαρής ρύπανσης.

Με την ευκαιρία της αντιμετώπισης ενός ακόμη περιβαλλοντικού προβλήματος στην ευρύτερη περιοχή του Ασπρόπυργου, ο δήμαρχος Νικόλαος Μελετίου απευθύνει έκκληση σε όλους τους πολίτες και τους δραστηριοποιούμενους στην επικράτεια του δήμου «να ενημερώνουν πάραυτα τον δήμο σε περίπτωση που υποπίπτει στην αντίληψή τους οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα που σχετίζεται με το περιβάλλον του τόπου. Η εγρήγορση και η επαγρύπνηση όλων είναι η μοναδική ασπίδα για την περιβαλλοντική προστασία του Ασπρόπυργου και της ευρύτερης περιοχής».

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ