ΤΟΠΙΚΑ

Απορρίφθηκαν οι προσφυγές των Δρίκου – Πανωλιάσκου στο ΣτΕ

Απορρίφθηκαν οι προσφυγές των Δρίκου - Πανωλιάσκου στο ΣτΕΟριστικό τέλος δόθηκε στα σενάρια για τις προσφυγές του τεως δημάρχου Μάνδρας – Ειδυλλίας και του υποψήφιου δημάρχου Αθαν. Πανωλιάσκου. Ως γνωστόν τα αρχικά αποτελέσματα των εκλογών οπου είχαν εκλέξει δήμαρχο τον Γεωρ. Δρίκο ακυρώθηκαν λόγω της διαφορετικότητας στις διαστάσεις των ψηφοδελτίων. Μετά τις ενστάσεις που είχαν γίνει απο την νυν δήμαρχο Ιω. Κριεκούκη και των κο Πανωλιάσκο, πραγματοποιήθηκαν επαναληπτικές εκλογές.

Στον δεύτερο γύρο αναμετρήθηκαν οι Δρικος – Κριεκούκη οπου αναδείχτηκε νικήτρια η κα Κριεκούκη. Με την έκβαση των εκλογών οι Δρίκος και Πανωλιάσκος κατέθεσαν προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας οπου πριν απο μερικές ημέρες απορρίφθηκαν και οι δυο. Η προσφυγή του κου Δρίκου αφορούσε στην εναντίωση για την επανάληψη της εκλογικής διαδικασίας, ενω η προσφυγή του κου Πανωλιάσκου αφορούσε στην μη συμμετοχή του συνδιασμού του κου Δρίκου λόγω της ακυρότητας των ψηφοδελτίων. Η εξέλιξη αυτή αναμφίβολα κατεύνασε τα πνεύματα στον δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας ωστόσο αναμένεται ακόμα η εκδίκαση των ενστάσεων του συνδυασμού του κου Δρίκου για το κύρος της διαδικασίας και την τελική κατάταξη των συνδυασμών για τις εκλογές της 30ς Νοεμβρίου 2014.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ