ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Αποχαιρετιστήριες γιορτές στην κατασκήνωση του Δήμου Ασπροπύργου

Ολοκληρώθηκαν οι αποχαιρετιστήριες γιορτές της πρώτης και της δεύτερης κατασκηνωτικής περιόδου, με τη συμμετοχή τόσο των παιδιών του Ασπρόπυργου όσο και των ελληνόπουλων από τη Ρωσία, τη Ρουμανία και τη Γεωργία, χάρη στο Πρόγραμμα Φιλοξενίας που υλοποιεί ο Δήμος Ασπροπύργου σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Οι γιορτές ξεκίνησαν με τις βραβεύσεις των μικρών κατασκηνωτών, για τις εξαιρετικές αθλητικές τους επιδόσεις σε διάφορα αθλήματα και έπειτα τα παιδιά παρουσίασαν υπέροχες μουσικές και χορευτικές παραστάσεις με τη βοήθεια τόσο των παιδαγωγών όσο και των ομαδαρχών.

Οι μικροί φιλοξενούμενοι, εκτός από τις δραστηριότητες που έκαναν στο χώρο της Κατασκήνωσης, επισκέφθηκαν τους αρχαιολογικούς χώρους στην Ακρόπολη και στην Ελευσίνα, καθώς και το Δημαρχείο Ασπροπύργου, όπου με ιδιαίτερη χαρά τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου μαζί με τους συνεργάτες του, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

Στις αποχαιρετιστήριες εκδηλώσεις, όλα τα παιδιά εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους προς τον Δήμαρχο της πόλης, κ. Νικόλαο Μελετίου και το Υπουργείο Εξωτερικών, όχι μόνο για τη φιλοξενία αλλά και για τη δυνατότητα που τους δόθηκε να χτίσουν φιλίες μεταξύ τους. Χαρακτηριστικά είπαν πως αυτή η εμπειρία θα τους μείνει αξέχαστη.

Τις αποχαιρετιστήριες εκδηλώσεις παρακολούθησαν γονείς και συγγενείς των παιδιών καθώς και ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Αντώνιος Καραμπούλας, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Παντελής Σαββίδης, Αναστάσιος Παπαδόπουλος και Ισίδωρος Τσίγκος, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Μελέτιος Μπουραντάς, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Ιωάννης Κατσαρός, ο Πρόεδρος του Attica tv, κ. Κωνσταντίνος Τσολερίδης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α., κ. Αντώνιος Κοναξής, καθώς και η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελληνορουμανικής Φιλίας, κ. Μαριάννα Κοντουράρου.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ