ΤΟΠΙΚΑ

Από 15 μέχρι 18 Οκτωβρίου η Πολιτιστική συνάντηση Δυτικής Αττικής

11339115655_2cba26cd12_mΑπό τις 15 μέχρι τις 18 Οκτωβρίου, στην Ελαιουργική της Ελευσίνας θα πραγματοποιηθεί φέτος η Πολιτιστική Συνάντηση των Φορέων της Δυτικής Αττικής, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Βασιλείου. Ο Αντιπεριφερειάρχης αποφάσισε να διατηρήσει τη διοργάνωση που είχε καθιερωθεί από την προηγούμενη διοίκηση. Επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γιάννη Βασιλείου, η Αντιπεριφέρεια θα διοργανώσει εκδηλώσεις σε όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας.

Η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής στηρίζει τις προσπάθειες για την δημιουργία ενός Πολιτιστικού και Κοινωνικού Περιβάλλοντος ικανού να εμπνέει, να ενεργοποιεί και να κινητοποιεί τα μέλη της τοπικής κοινωνίας σε συνθήκες ιδιαίτερα δύσκολες για τους πολίτες της Δυτικής Αττικής. Στο πλαίσιο αυτό προγραμματίζει μια σειρά εκδηλώσεων σε όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας:

Δευτέρα 24/8 Θεατρική Παράσταση «Ρωμαϊκό Λουτρό» στην κεντρική πλατεία των Ερυθρών στην Μάνδρα- Ειδυλλίας . Παρασκευή 28/8 Θεατρική Παράσταση «Αισχύλου Πέρσες» στο παλαιό Ελαιουργείο στην παραλία Ελευσίνας Τρίτη 8/9 Συναυλία με τον Ματθαίο Γιαννούλη στην πλατεία Λαού του Δήμου Φυλής Κυριακή 27/9 Συναυλία με τους Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Γιοκαρίνη και Νίκο Ζιώγαλα στην πλατεία Δημαρχείου στον Ασπρόπυργο. Πέμπτη 15/10 έως Κυριακή 18/10 4η Συνάντηση Πολιτιστικών Φορέων της Δυτικής Αττικής στην Ελαιουργική στην Ελευσίνα. Θεατρική παράσταση από τον θίασο του κ. Ξεκούκη με τίτλο «Μάνα είναι μόνο……ένας» στην πλατεία Αγ. Ιωάννη Χορευταρά στα Μέγαρα Παιδικές Θεατρικές παραστάσεις από τον θίασο του κ. Χριστόφορου Ζήκα στους δύο καταυλισμούς ΡΟΜΑ στο Ζεφύρι και το Γλυφό Μεγάρων, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ