ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Ασπρόπυργος: Αλλαγές λεωφορειακές γραμμές 855 και 879

Σύμφωνα με ενημέρωση του Δήμου Ασπροπύργου, θα υπάρξει μερική προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής των Λεωφορειακών Γραμμών 855 (ΨΑΡΙ – ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ – ΛΟΦΟΣ ΚΥΡΙΛΛΟΥ) και 879 (ΑΧΑΡΝΑΙ – ΘΡΙΑΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – ΕΛΕΥΣΙΝΑ), λόγω ανακατασκευής της οδού Γκορυτσάς, από τη Λεωφόρο Ειρήνης (πρ. ΝΑΤΟ), έως την οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή, για το χρονικό διάστημα από την 1 Ιουλίου 2018 έως την 31 Οκτωβρίου 2018.

Η τροποποίηση των Λεωφορειακών  Γραμμών έχει ως εξής:
  • Για τη γραμμή 855 από την αφετηρία προς το τέρμα (Λόφο Κυρίλλου) και για τη γραμμή 879 από το τέρμα προς την αφετηρία (Αχαρναί), από τη Λ. Ειρήνης (πρ. ΝΑΤΟ), συνέχεια Λ. Ειρήνης (πρ. ΝΑΤΟ), δεξιά στην  οδό Κριεζή και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.
  • Για τη γραμμή 855 από το τέρμα προς την αφετηρία (Ψάρι) και για τη γραμμή 879 από την αφετηρία προς το τέρμα (Ελευσίνα), από την οδό Καποδιστρίου, δεξιά στη Θριασίου, αριστερά στη Λ. Ειρήνης (πρ. ΝΑΤΟ) και συνέχεια στη Λ. Ειρήνης (πρ. ΝΑΤΟ) όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.
Σημειώνεται ότι, στα τμήματα των τροποποιημένων διαδρομών τα λεωφορεία θα κάνουν στάση στις υπάρχουσες στάσεις των άλλων γραμμών. Επίσης, θα εγκατασταθούν και νέες στάσεις επί της οδού Κριεζή, στάση «ΙΚΤΕΟ», έναντι ΙΚΤΕΟ Ασπροπύργου, και στάση «ΣΧΟΛΕΙΟ», στην πινακίδα που αναγράφει «Στάση Δημοτικής Συγκοινωνίας», έξω από το 4οΔημοτικό Σχολείο, για τις γραμμές 855 προς Λόφο Κυρίλλου και 879 προς Αχαρναί. Ενώ, για τις γραμμές 855 προς Ψάρι και 879 προς Ελευσίνα, οι νέες στάσεις επί της οδού Κριεζή είναι, «ΣΧΟΛΕΙΟ», στην πινακίδα που αναγράφει «Φυσιοθεραπεία Ρόδη Αιμιλία» έναντι του 4ουΔημοτικού Σχολείου και «ΙΚΤΕΟ» έμπροσθεν ΙΚΤΕΟ Ασπροπύργου.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ