ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Ασπρόπυργος: Αναστέλλεται η γραμμή του ΟΑΣΑ «Γ16»

«Από σήμερα (14/10) ο ΟΑΣΑ θέτει σε εφαρμογή ένα νέο πλάνο μεγαλύτερης χρησιμότητας της λειτουργίας του και της διαλειτουργικότητας σε σχέση με τα έτερα μέσα μεταφοράς και γι΄αυτό θα ξεκινήσει την αλλαγή ή κατάργηση δρομολογίων ως τον Φεβρουάριο του 2020» αναφέρεται σε δελτίο τύπου του οργανισμού.

«Οι περισσότερες από τις γραμμές που καταργούνται ή «σπάνε» σε δύο λεωφορεία, παρουσιάζουν χαμηλή κίνηση και στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής τους συμβαδίζουν με άλλες, πιο χρήσιμες γραμμές.»

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΟΑΣΑ η αναδιοργάνωση βασίζεται σε ενισχύσεις δρομολογίων, τροποποιήσεις – συγχωνεύσεις γραμμών και αναστολή λειτουργίας γραμμών

Όσον αφορά στην περιοχή μας, η γραμμή Γ 16 αναστέλλεται, με την γραμμή 866 να ενισχύεται. Συγκεκριμένα:

Η λειτουργία της γραμμής Γ16 αναστέλλεται, καθώς λειτουργεί παράλληλα η λεωφορειακή γραμμή 866 Ασπρόπυργος – Σταθμός Αγ. Μαρίνα μέχρι τον σταθμό Αγ. Μαρίνα.

Η συγκεκριμένη λεωφορειακή γραμμή ενισχύεται για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και παράλληλα τροποποιείται σε ένα τμήμα της στο Χαϊδάρι, ώστε να υπάρχει ανταπόκριση και με τη λεωφορειακή γραμμή Α15 Σταθμός Λαρίσης – Δάσος.

Διαφήμιση

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ναυτάκι75
1 year ago

Κόψατε το Γ16 στους τσαμπατζηδες αλλά δε χρησιμοποιούν το μετρό για να πάνε Αγία Μαρίνα αλλά σε δρομολόγια έως το Δαφνί τσάμπα και έως εκεί και στα παλιά σας τα παπούτσια που πληρώνω και δε βρίσκω θέση να κάτσω εγώ κι όσοι έχουμε και πληρώνουμε τα εισιτήρια

Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ