ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Ασπρόπυργος: Ανοίγει σήμερα τις πύλες του το υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής IQOS

Απόψε στις 11:30πμ τα εγκαίνια

«Αλλάζουµε προϊόν, αλλάζουµε την κουλτούρα της εταιρείας και αλλάζουµε ως ένα βαθµό τον κόσµο μέσα στον οποίο λειτουργούµε»

Απόψε στης 11:30πμ στις εγκαταστάσεις του Παπαστράτου στον Ασπρόπυργο, εγκαινιάζεται το υπερσύγχρονο εργοστάσιο αποκλειστικής παραγωγής θερμαινόμενων ράβδων καπνού για το IQOS. O πρόεδρος και CEO της Παπαστράτος, μιλάει για µεταµόρφωση στην ιστορική καπνοβιομηχανία, επηρεάζοντας τις ζωές εκατοµµυρίων ανθρώπων.

Είναι εξαιρετικής σημασίας η μεγάλη επένδυση της Philip Morris International στην Ελλάδα, σε μία κρίσιμη στιγμή για την Ελληνική οικονομία και την κοινωνία και εξηγεί γιατί οι ηγέτες, πολιτικοί και επιχειρηματικοί, οφείλουν να οραματίζονται το μέλλον, να το σχεδιάζουν και να οδηγούν οργανισμούς ή κοινωνικές οµάδες σε αυτό.

Αν και άνθρωπος από τη φύση του αισιόδοξος,πιστεύει ότι τα ψέμματα για τη χώρα μας έχουν τελειώσει και είναι στο χέρι του καθενός μας, σαν θεσμός, σαν πολιτεία, σαν επιχείρηση, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να προχωρήσουμε μπροστά, δηλώνει ο Πρόεδρος και CEO της εταιρίας Χρήστος Χαρπαντίδης. Υποστηρίζει δε ότι οι επιχειρήσεις, ιδίως σε περιόδους κρίσης, καλούνται να έχουν ηγετικό ρόλο και ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης, όχι μόνο επειδή μπορούν αλλά επειδή το αναμένει και η κοινωνία.

Ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος τον Ιούλιο του 2015, εν μέσω capital controls. Mε πού ξεκαθαρο όραμα, μικρά αλλά σταθερά βήματα και τους κατάλληλους συνεργάτες στο πλευρό του, αψήφισε τις δυσκολίες και οδηγεί την εταιρεία στο μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ