ΒΙΝΤΕΟΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣΤΟΠΙΚΑ

Ασπρόπυργος: Αντιδράσεις του δήμου για τη μεταφορά των φυλακών

Στον τηλεοπτικο σταθμό One μίλησε ο Αντιδήμαρχος Ασπροπύργου Αναστάσιος Παπαδόπουλος για το ενδεχόμενο μεταφοράς των φυλακών Κορυδαλλού στην περιοχή και για το ζήτημα των απορριμμάτων.

«Έχει γίνει η πίσω αυλή της Αττικής», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τα παράπονα και την απογοήτευση του Δήμου Ασπροπύργου λόγω των προβλημάτων που μαστίζουν την περιοχή και της αντιμετώπισης που λαμβάνει.

Σύσσωμος ο Δήμος Ασπροπύργου είναι αντίθετος με τη μεταφορά των φυλακών στην περιοχή, ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο με ομόφωνη απόφασή του υποστήριξε πως αυτή τη στιγμή και με αυτές τις συνθήκες δεν πρόκειται να δεχτούν τις φυλακές στον Ασπρόπυργο.

Ακόμα, θα προτείνουν συνάντηση με τους αρμόδιους υπουργούς προκειμένου να συζητηθεί περαιτέρω το θέμα.

Στο μεταξύ, μίλησε για το ζήτημα των απορριμμάτων και τα προβλήματα που δημιουργούνται γύρω από τη χωματερή με τη δημιουργία γκέτο και ομάδων που προβαίνουν σε παραβατικές συμπεριφορές, επιδεινώνοντας την ήδη επιβαρυμένη κατάσταση της περιοχής.

Πηγή: onetv.gr

Μέσω
onetv.gr

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ