ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Ασπρόπυργος: Δωρεάν διανομή τροφίμων σε 2.813 πολίτες

Με την ομαλή και γρήγορη εξυπηρέτηση ολοκληρώθηκε η πρώτη δωρεάν διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε άπορα άτομα του Δήμου Ασπροπύργου, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους(ΤΕΒΑ), την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016, στο Κοινωνικό Κατάστημα Αλληλεγγύης « Ο Πλησίον».

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των 2.813 ωφελούμενων του Προγράμματος, ο Δήμος Ασπροπύργου, είχε προβεί σε έγκαιρη ενημέρωση των δικαιούχων, για την ώρα και τον τόπο παραλαβής, έτσι ώστε να αποφεύγεται η ταλαιπωρία των πολιτών. Τα προϊόντα που διανεμήθηκαν ήταν ζυμαρικά, φασόλια, φακές, λάδι, οδοντόκρεμες, σαμπουάν και απορρυπαντικά πλυντηρίου.

Για την αμέριστη βοήθειά τους ο Δήμος Ασπροπύργου απευθύνει θερμές ευχαριστίες στον Σύλλογο Γυναικών «Κροκωνίς», καθώς και στους κ.κ. Κωνσταντίνο και Μαρία Καλλιέρη, για τη δωρεάν παραχώρηση Καταστήματος καθώς και για τις συσκευασίες διανομής. Τέλος, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Νέων Κοινωνικών Δομών του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Καγιάς Δημήτριος ενημερώνει τους πολίτες ότι, την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη (21/6-23/6), θα ακολουθήσει διανομή φέτας και λαδιού.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ