ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Ασπρόπυργος: 6.3 εκατ. ευρώ για την ανέγερση 4ου Γυμνασίου

Εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» η Ανέγερση του 4ου Γυμνασίου Ασπροπύργου, με ποσό 6.310.772,82 ευρώ

Μετά απο αίτημα χρηματοδότησης του Δήμου Ασπροπύργου απο το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ I» και συνεργασία του Ν. Μελετίου με τον Υπ. Εσωτερικών κο Τάκη Θεοδωρικάκο, επετεύχθη η χρηματοδότηση για την ανέγερση του 4ου Γυμνασίου Ασπροπύργου με το ποσό των 6.310.772,92 ευρώ. Σημειώνουμε πως το κτήριο θα ανεγερθεί στην περιοχή της Γκορυτσάς.

Οι δηλώσεις του δημάρχου Ασπροπύργου Ν. Μελετίου: 

«Ως Δήμαρχος Ασπροπύργου σήμερα έχω την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσω στους συμπολίτες μου στον Ασπρόπυργο, ότι ένα ακόμα σύγχρονο εκπαιδευτήριο, το 4ο Γυμνάσιο Ασπροπύργου γίνεται πραγματικότητα και θα αποτελέσει έναν ακόμη χώρο για την εκπαίδευση των παιδιών μας.

Ασπρόπυργος: 6.3 εκατ. ευρώ για την ανέγερση 4ου Γυμνασίου

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Ασπροπύργου έπειτα από την υπ’ αριθμ. 65574/19-11-2018 Πρόσκληση V για την υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ I», στον Άξονα Προτεραιότητας «Ανέγερση ή/και Αποκατάσταση Δημοτικών Κτιρίων» με τίτλο « Ανέγερση και Επανάχρηση δημοτικών κτιρίων», υπέβαλε αίτημα ένταξης με αρ. πρωτ.22721/29-03-2019.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου είχε στενή συνεργασία με τον αρμόδιο Υπουργό Εσωτερικών, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο και μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών, την αποστολή των απαραίτητων στοιχείων από τον Δήμο Ασπροπύργου και τη διενέργεια των απαιτούμενων ελέγχων, πετύχαμε η Ανέγερση του 4ου Γυμνασίου Ασπροπύργου να χρηματοδοτηθεί με το ποσό 6.310.772,92 ευρώ. Το έργο προβλέπει την ανέγερση του νέου Διδακτηρίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην περιοχή της Γκορυτσάς.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς την Ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών για την αμέριστη κατανόηση και την άμεση ανταπόκριση του αιτήματός μας.»

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ