ΤΟΠΙΚΑ

Αττική Πράσινη Περιφέρεια: Η Εναλλακτική πρόταση (και) για την (Δυτική) Αττική

Με βασικό γνώρισμα τις περιβαλλοντικές ευαισθησίες στελεχώθηκε το Ψηφοδέλτιο της παράταξης «ΑΤΤΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ» με επικεφαλής και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Νίκο Παπαδάκη.

Αττική Πράσινη Περιφέρεια: Η Εναλλακτική πρόταση (και) για την (Δυτική) Αττική

Φιλοδοξία της Παράταξης είναι να αποτελέσει μέρος της λύσης των σοβαρών προβλημάτων της Περιφέρειας Αττικής, με στόχο τη βιώσιμη ευημερία των πολιτών. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Παπαδάκης δήλωσε σχετικά:
«Η «ΑΤΤΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ» έχει την εναλλακτική πρόταση για την Αττική. Στόχος είναι η συμβολή στην επίτευξη της αειφόρου ανάπτυξης για τηνβιώσιμη ευημερία των πολιτών. Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοί που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτιά μας έχουν όλα εκείνα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να υλοποιήσουν τις προγραμματικές θέσεις μας και να αποδειχτούν άξιοι της εμπιστοσύνης των πολιτών. Είμαι πεπεισμένος ότι την Κυριακή 26 Μαΐου 2019 οι πολίτες θα προσέλθουν μαζικά στην κάλπη και θα στηρίξουν την εναλλακτική μας πρόταση για την Αττική.»
Αναλυτικά, το ψηφοδέλτιο της «ΑΤΤΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ» στην περιφερειακή ενότητα Δυτικής Αττικής έχει ως εξής:
Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής
ΙΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΚΡΙΕΚΟΥΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΜΠΑΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΠΕΣΤΡΟΒΑ ΕΛΕΝΗ του ΜΙΧΑΗΛ

Κάνει την έκπληξη στην Περιφέρεια Αττικής η υποψηφιότητα του Νίκου Παπαδάκη

Αττική Πράσινη Περιφέρεια: Η Εναλλακτική πρόταση (και) για την (Δυτική) ΑττικήΜία ακόμη δημοσκόπηση έρχεται να επιβεβαιώσει τη δυναμική που έχει αναπτύξει η υποψηφιότητα του Νίκου Παπαδάκη στην Περιφέρεια Αττικής. Πιο συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της παράταξης Αττική Πράσινη Περιφέρεια συγκεντρώνει το 4% επί των έγκυρων ψηφοδελτίων στην ερώτηση «Ποιον/ποια θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη Αττικής αν είχαμε εκλογές την Κυριακή». Αξίζει να θυμίσουμε πως στη νέα αυτή δημοσκόπηση της ALCO ο κ. Παπαδάκης βρίσκεται κατά μία ποσοστιαία μονάδα ψηλότερα από όσο είχε μετρηθεί σε προηγούμενη έρευνα. Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Παπαδάκης σχολιάζοντας τη νέα δημοσκόπηση επανέλαβε πως είναι μεν αισιόδοξα τα μηνύματα που φέρνει αυτή η νέα έρευνα όμως η πραγματική δημοσκόπηση είναι στις 26 Μαΐου και κάλεσε τους πολίτες που έχουν οικολογική συνείδηση να συστρατευθούν με το Πράσινο Κίνημα και την Αττική Πράσινη Περιφέρεια ώστε να μπορέσουν να έχουν τη δική τους φωνή στην Περιφέρεια.
ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ | Παίρνουμε Θέση— Η Πολιτική στην Πράξη υποστηρικτές του ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ