ΤΟΠΙΚΑΜΑΝΔΡΑ

Αυλαία με μεγάλη επιτυχία στον θερινό κινηματογράφο Μάνδρας-Ειδυλλίας

Ολοκληρώθηκε , με μεγάλη επιτυχία η πρωτοβουλία του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας για θερινό κινηματογράφο στον Δήμο. Για πρώτη φορά στα χρονικά  έγιναν ταυτόχρονα θερινές προβολές σε όλες τις ενότητες του Δήμου, στην Μάνδρα ,τις Ερυθρές και τα Βίλια. Συνολικά έγιναν 26 προβολές.Οι προβολές έγιναν στον θερινό Κινηματογράφο ΄΄Άστρον΄΄ στην Μάνδρα, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου στα Βίλια και στον προαύλιο χώρο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου στις Ερυθρές. Όλες οι ταινίες, προσωπικής επιλογής της Δημάρχου Γιάννας Κριεκούκη ,ήταν εξαιρετικά ποιοτικές και Α΄προβολής. Και το ΄΄Άστρον΄΄ και οι δυο άλλοι χώροι των προβολών ήταν κατάμεστοι κάθε Σαββατοκύριακο, κάτι που αποδεικνύει το πόσο ανάγκη έχει ο κόσμος τέτοιες πρωτοβουλίες πολιτισμού και ψυχαγωγίας.

΄΄Ένα ολόκληρο καλοκαίρι απολαύσαμε αγαπημένες ταινίες,και προσφέραμε όμορφες στιγμές χαλάρωσης στους δημότες μας δωρεάν, σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες.Με αξιόπιστη εικόνα και ψηφιακά συστήματα ήχου το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Η φετινή καλοκαιρινή σεζόν ολοκληρώθηκε. Δίνουμε ραντεβού το επόμενο καλοκαίρι. Παράλληλα εργαζόμαστε και για το χειμώνα για να μπορέσουμε να προσφέρουμε ίδιας ποιότητας προβολές΄΄ δήλωσε η Δήμαρχος Γιάννα Κριεκούκη μετά το τέλος των τελευταίων τριών προβολών όπου και παραβρέθηκε

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ