ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αυστηρό» μήνυμα Αυγενάκη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

"Εμείς δεν μοιράζουμε χρίσματα"

Τη βεβαιότητα πως η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές όποτε και αν γίνουν γιατί είναι η μόνη λύση λύση στον «γόρδιο δεσμό» της μιζέριας, της εσωστρέφειας και τους τέλματος που δημιούργησαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, εκφράζει ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Σε συνέντευξή του στο Larissanet ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ τονίζει πως η ελληνική περιφέρεια και η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα βρίσκονται πολύ ψηλά στις προτεραιότητές του κόμματος και πως στη ΝΔ πιστεύουν πως η αγροτική ανάπτυξη και, κυρίως, η αειφόρος αγροτική ανάπτυξη αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους κινητήριους μοχλούς ανάκαμψης της Ελληνικής οικονομίας. Σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη σύντομα η ΝΔ θα παρουσιάσει και συνολικά για τη Θεσσαλία το πρόγραμμα και τις προτεραιότητές της με στόχο τη μεγιστοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της κάθε περιοχής και την τόνωση της ανταγωνιστικότητας.
«Σήμερα, λοιπόν, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε “ναι, είμαστε έτοιμοι”. Έτοιμοι να οδηγήσουμε τη χώρα στη νέα περίοδο, αυτή της ανάκαμψης και της προόδου» τονίζει χαρακτηριστικά επισημαίνοντας πως στόχος του κόμματος είναι να να προωθηθούν φοροελαφρύνσεις, αλλά και να πραγματοποιηθεί η μετάβαση από το μοντέλο της οικογενειακής εκμετάλλευσης σε αυτό της αγροτικής επιχείρησης, κάτι που αποτελεί τον πυρήνα της αγροτικής μας πολιτικής. Αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά ο κ. Αυγενάκης κατηγορεί την κυβέρνηση πως αντιμετωπίζει ακόμη και τα εθνικά θέματα με τέτοια επιπολαιότητα, διγλωσσία και ανεπίτρεπτο ερασιτεχνισμό και πως είναι προφανές ότι είναι και επικίνδυνη.

«Στα θέματα αυτά επιβάλλεται να μιλάμε δυνατά, καθαρά, αλλά ποτέ ακραία» τονίζει. Τέλος, όσον αφορά τις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, ο κ. Αυγενάκης δηλώνει πως στη ΝΔ δεν μοιράζουν χρίσματα. «Θα κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για τις τοπικές κοινωνίες. Το έχω πει πολλές φορές, το επαναλαμβάνω και τώρα, δεν θα μείνουμε εγκλωβισμένοι σε “πρέπει και επιβάλλεται”, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει ανοιχτά γραμμάτια με κανένα. Από την άλλη, αν κάποιοι προτάξουν την προσωπική τους στρατηγική, έναντι των επιλογών του Κόμματος, είναι αυτονόητο ότι δεν μπορούν να έχουν “απαιτήσεις” την επόμενη μέρα. Για όλα μας τα στελέχη υπάρχει χώρος να δουλέψουν και να πετύχουμε όλοι μαζί μια μεγάλη εκλογική νίκη, μια ισχυρή μεταρρυθμιστική κυβέρνηση που θα βάλει ξανά την Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης, αρκεί πέρα από το “εγώ” να βλέπουμε και το “εμείς”!» τονίζει χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ