ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτό είναι το νέο σήμα της Νέας Δημοκρατίας – H ομιλία του Κ. Μητσοτάκη

Τα αποκαλυπτήρια του νέου σήματος της Νέας Δημοκρατίας έγιναν πριν από λίγο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τα 44 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος

Σε βίντεο wall του συνεδριακού χώρου του Μουσείου Μπενάκη, παρουσιάστηκε, λίγο πριν την έναρξη ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα 44 χρόνια της παράταξης, το νέο σήμα της Νέας Δημοκρατίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο νέο λογότυπο, το οποίο σχεδιάζεται πάντα στις αποχρώσεις του γαλάζιου και του λευκού, παρουσιάζεται εκ νέου ο εμβληματικός πυρσός που είχε αφαιρεθεί το 2011, είναι διαδραστικό ενώ δεν παρατηρείται περίγραμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο αυτό λογότυπο σχεδιάστηκε από εθελοντή και τα χαρακτηριστικά του φέρουν συμβολική σημασία.

Αυτό είναι το νέο σήμα της Νέας Δημοκρατίας - H ομιλία του Κ. Μητσοτάκη

Ειδικότερα, τόσο η διαδραστικότητα, όσο και η απουσία περιγράμματος αλλά και οι αποχρώσεις που διαβαθμίζονται και αλλάζουν συμβολίζουν το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα ανοικτό κόμμα το οποίο μπορεί να αναπροσαρμόζεται με βάση τις συνθήκες και τις απαιτήσεις.

Μάλιστα, το νέο αυτό λογότυπο έχει ήδη εμφανιστεί στην επίσημη ιστοσελίδα και τους λογαριασμούς της Αξιωματικής αντιπολίτευσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ήδη κάνει δημοσίευση στο twitter όπου και παρουσιάζεται το νέο σήμα.

Αυτό είναι το νέο σήμα της Νέας Δημοκρατίας - H ομιλία του Κ. Μητσοτάκη

«Είμαστε υπερήφανοι για την προσφορά της παράταξής μας. Ταυτόχρονα όμως νιώθουμε το βάρος της ευθύνης απέναντι στο μέλλον. Οφείλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Οφείλουμε να αλλάξουμε. Μόνο έτσι θα διαμορφώσουμε την κοινωνία που μας αξίζει», σημείωσε στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσθέτοντας: «Όραμά μου είναι κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας να μπορούν να υλοποιούν ελεύθεροι το δικό τους όραμα». Αναφέρει ο Πρόεδρος της ΝΔ.

 

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ